Hogyan adjam a 8 éves lányom tudtára hogy nőgyógyászhoz viszem?
Figyelt kérdés
Kb 3-5 napja sotet sargas,barnas es budos foltokat latok a bugyijaban. Nem mondta hogy viszketne neki de biztos zavarja a folyás. Szerintem gyermeknőgyógyászhoz viszem el, viszont nagyon szégyenlős és biztos kiakadna ha megtudná hogy orvoshoz megyünk.2019. okt. 19. 18:11
1/7 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ezt minden nőnek el kell végeztetnie évente. És probalj meg mindenképp női dokit keresni.
2/7 anonim válasza:
Miért kéne mindenképp női doki ? Semmi baj nincs a férfi dokikkal, sőt valamelyik ezerszer normálisabb, mint egy nő. Ezt nőként mondom.
3/7 anonim válasza:
Írja az anyuka, hogy szégyenlős a kislánya. Ezért írtam a női dokit. De azért egy 8 éves Már elég nagy hozza hogy őszintén lehessen erről beszelni vele. Van olyan 9-10 éves aki menstruál.
4/7 anonim válasza:
Legfeljebb a folyást fogja megnézni, mást úgyse csinál. Nem fogja felfektetni az ágyra és megvizsgálni.
5/7 anonim válasza:
Létezik külön gyereknőgyógyász, én biztos oda vinném. Egyébként én hasonló esetben (állandóan vakarózott) én a háziorvoshoz vittem, igazából csak azért, hogy megtudjam, ismer-e gyereknőgyógyászt, de végül ő megvizsgálta, és írt rá krémet, ami segített.
6/7 anonim válasza:
Én első körben a gyerekorvoshoz vinném.Biztos nem sresszelném nőgyógyásszal.
Egyébként beszéltél vele erről?Menzeszről,női dolgokról?Tud valamit ebben a témában?
7/7 anonim válasza:
"biztos kiakadna ha megtudná hogy orvoshoz megyünk"
Abból nagyobb baj lesz, ha nem mondod el neki. Mikor engem először nyőgyógyászhoz vittek a szüleim, anyukám nem mondta el, mi vár rám a vizsgálat során, csak azért tudtam, mert már tini voltam, és rákerestem a neten. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát, hiába lesz kiakadva a lányod, beszélj vele őszintén, különben nagy traumát okoznál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!