Áldásodat adnád anyukaként 9 év különbségre?
A lányod 13 éves.
A fiú aki szereti 22.
A fiú olyan ártatlan akár a lány.
Olyannyira szerető, mint a lányod és ugyanúgy érintetlen.
Ha elbeszélgetsz a fiúval s megtapasztalod, hogy tényleg intelligens, és tényleg szereti a lányod és nem 1 kalandra akarja hívni, áldásod adnád a kapcsolatra?
Igen, ha 20 a lány, 29 a fiú, vagy 30 és 39.
13 éves maradjon otthon és barbizzon.
A 22 éves -leirásod alapján- fogyatékos fiú szerinted jó parti?
Érintetlen 22 évesen?!
Megmondanám, hogy feljelentem ha a gyerekem közelébe megy.
Egy 22 éves férfi aki egy 13 évessel szeretne kezdeni az nem ártatlan hanem vagy értelmi fogyatékos vagy aberrált.
Szerintem te vagy a 13 éves csaj a sztoriban. Anyukád nem örül neki mi? Vagy még nem mondtad el.
Abban az esetben adnám áldásomat, ha a lányom 20-22, a pasi 29-31. Bár ez is pont az a két életkor, amikor más életszakaszban járnak.
De egy 13 éves kislányt nem engednék egy 22 éves fiúval járni. Egy 22 éves fiúnak a buli, haverok, csaj trófea gyűjtés az élete(nagyon ritka a kivétel), egy 13 éves kislánynak a tanulás a lényeg.
Nem vagyok prűd, vagy maradi, de igenis elbeszélgetnék a fiúval, aztán a lányommal(még jó, hogy nincs), mert egy ilyen kapcsolatnak nincs jövője.
Normalis vagy? 13 eves gyerek melle egy 22 eves "kanos ferfit"?
Ezt meg buntetik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!