Áldásodat adnád anyukaként 9 év különbségre?
A lányod 13 éves.
A fiú aki szereti 22.
A fiú olyan ártatlan akár a lány.
Olyannyira szerető, mint a lányod és ugyanúgy érintetlen.
Ha elbeszélgetsz a fiúval s megtapasztalod, hogy tényleg intelligens, és tényleg szereti a lányod és nem 1 kalandra akarja hívni, áldásod adnád a kapcsolatra?
mivan?
mit akarna egy 22 eves srac egy 13 evestol? mirol beszelgetnek? hogy mi volt a matekhazi?
hagyjuk mar ez meg viccnek is rossz. meg ez az "ugyanolyan artatlan mint a lany" ne rohogtess:D akkor az vagy fogyatekos vagy autista a mai vilagban, mert nincs olyan normalis 22 eves srac aki egy 13 eves erettsegi szintjen van.
Remélem ez valami vicc baccki.
Normális vagy???
A 13 éves MÉG GYEREK!!!!!!!!!!!
A 22 éves felnőtt!
Nem mellesleg 14 alatt még büntetőjogi kategória is.
ESZEDEN LEGYÉL BACDMEG !!!!
2-es lehet egy osztályba járnak :D
Nem tudom elképzelni hogy egy 22 éves mit akar egy kislánytól. 23 vagyok egy éve dolgozom mögöttem a diploma és még a 18 éves az ismerősei szerint "koránál érettebben gondolkodó" húgomat is gyereknek érzem magamhoz (és nem azért mert én olyan hű de felnőtt vagyok) Ez még a húgom javára is +5 év bakker. Konkrétan beteges ha tényleg úgy gondolod egy általános iskolás kislánnyal vagy egy szinten.
Nem tudom elképzelni hogy jó szemmel nézném főleg ha "idegen" a srác. Ha ismerős gyereke még talán be venné a gyomrom mert ha baj van "tudom hol lakik" hogy úgy fogalmazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!