Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek a Ponyclub-ról?

Mi a véleményetek a Ponyclub-ról?

Figyelt kérdés
13 éves, lóimáádó lány vagyok. Ma rendeltük meg a Ponyclubot, és kíváncsi lennék a véleményetekre! Megérte-e? Havi 3.000-4.000 Ft, értékes ajándékok (amiket személyesen láttam a szomszéd kislánynál) . Anyukám nem keres valami jól, utazási irodában dolgozik + ellátja a nagyszüleimet + csekkek + stb... Anya nagyon örült az ötletnek, de egy kicsit óckodtam tőle!
2010. júl. 15. 16:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A
2010. júl. 21. 14:00
 22/29 anonim ***** válasza:

a könyvek nem rosszak

de nekem nagyon gyerekes

ez van

bocs

15L

2010. júl. 21. 14:01
 23/29 anonim ***** válasza:
Szerintem sima lehuzás de mindenki arra a költi a pénzét amire akarja!
2010. júl. 21. 14:22
 24/29 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan idős voltam mint te

nekem tetszenek a könyvek is meg minden

:D

15/l

2010. júl. 26. 14:35
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

13 évesen?? PonyClub? OMG!!

szerintem nagyon gyerekes. és ha te szereted, te is. bocsi, de én azt már 10 évesen is gáznak tartottam. xD

2010. júl. 30. 11:29
 26/29 anonim ***** válasza:

" 13 évesen?? PonyClub? OMG!!

szerintem nagyon gyerekes. és ha te szereted, te is. bocsi, de én azt már 10 évesen is gáznak tartottam. xD"

Ezen nagyon felháborodtam,mert ez nem vélemény elmondás hanem egy másik ember lenézése..

Nekem is jár... Irritálnak az ilyen emberek,menj a búsba

2010. okt. 30. 13:04
 27/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat! A Pony Club csomag azóta is jár, és szuper! Mivel írtam, hogy hány éves vagyok, ennek megfelelő csomagot küldenek: könyvek, DVD-k, óra, kesztyű, stb...

És (komolyan mondom) elnézést kérek, ha valakit megbántottam a hozzászólásaimmal, nem volt szándékos!!!

2010. nov. 1. 15:25
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem s jár 2 éve de most mondjuk le :(
2010. nov. 14. 10:52
 29/29 anonim válasza:

én nem rég rendeltem meg a PonyClubbot jövő hónapban küldik a csomagok amit eddig láttam barátnőmnél az nagyon jó volt a könyvek szuperek adott is kölcsön :)

ÉS NEM GÁZ én is 13 éves vagyok :)

2011. márc. 14. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!