Mi a véleményetek róla?
12 éves, de úgy viselkedik, mint egy 16 éves, divatozós csaj. Olyan ruhákat hord, amik a fenekére vonzzák a figyelmet és amiből szinte az egész háta és válla kilátszik.
Sminkeli magát és ezeregyszáz egyéb kiegészítőt hord. Már legalább 6 fiúval járt(a szexen kívül szinte minden mást csináltak már). Az osztályfőnökünk nem enged semmi körömlakk és smink félét sem. Ezért ő elkezd dohogni, hogy ő már nagylány és hogy miért nem teheti azt, amit akar. Holott ő az egész osztályból a legfiatalabb, mégis úgy viselkedik, mint ha a legidősebb lenne.. Szint már felnőttnek tartja magát.
A suli-bulin(Olyan, mint a disco, csak a suliban van és csak az jöhet be, aki ide jár. Itt kivételesen lehet egy KIS sminket használni. Ja és semmi drog, semmi alkohol. Aki pasizik/csajozik, azt hazaküldik.) olyan, mint egy huszonéves csaj egy rendes discoban. A legjobb barátnője ugyanilyen.
Rémesen idegesít.
Nem tetszik, amit tesz. Magának árt vele, és szüksége lenne valakire, aki normális értékrendet mutat neki. Ugyanakkor ha a barátom lenne, nem érdekelne, milyen életmódot folytat. Elmondanám neki, hogy szerintem ez így nem jó, de nem hagynám egyedül.
Ha az osztálytársa lennék, rohadtul nem érdekelne a csaj. Mármint, nem mindegy? Ha nem szabad sminkelni, és ő mégis megteszi, az nem az én problémám. Nem azzal van a baj, hogy lázadó, hanem hogy sokat gondol magáról.
De te milyen suliba jársz? Hazaküldik, aki pasizik? Hogyan? Nem ölelheted meg a haverodat, táncolhatsz, beszélgethetsz vele? Nem az osztályfőnök előtt kell smárolni...
Ha az anyja lennék, próbálnám megállítani. Nem drasztikusan (nem mehetsz sehová, blabla) hanem én vezetném rá, hogy nem helyes, amit tesz.
Amúgy komolyan ez a nincs smink dolog milyen? Ha pl. gyengék a körmeid, nem engedik, hogy erősítőlakkot tegyél rá? Ha pattanásos vagy, baj, ha próbálod eltüntetni? Vagy mondjuk alapból szinte fehér a szád, nem tehetsz rá természetes rúzst? Olyan közelről nézik vagy mi? :O Anya sem értékeli valami nagyon, hogy használom ezeket, de egyszer nem vette még észre, hogy a szempillám nem alapból hosszú és dús, hanem spirálozva van.
Amúgy alkohol, drog... utóbbit diszkókban sem szabad, mégis használják. Itt arra céloztam, hogy hiába tiltják meg sulibulin, egyesek megoldják. ;)
AMúgy neked annyit, hogy a saját dolgaiddal törődj, ne azzal, hányan jártak a kiscsaj szájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!