Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek a Ponyclub-ról?

Mi a véleményetek a Ponyclub-ról?

Figyelt kérdés
13 éves, lóimáádó lány vagyok. Ma rendeltük meg a Ponyclubot, és kíváncsi lennék a véleményetekre! Megérte-e? Havi 3.000-4.000 Ft, értékes ajándékok (amiket személyesen láttam a szomszéd kislánynál) . Anyukám nem keres valami jól, utazási irodában dolgozik + ellátja a nagyszüleimet + csekkek + stb... Anya nagyon örült az ötletnek, de egy kicsit óckodtam tőle!
2010. júl. 15. 16:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%

Szerintema könyvek jók. Csak az ajándékok valamelyik része elég gagyi (pl.:patakaparó) a lovaglótanárom szerint meg úgy igazán semmit sem tanulhatsz belőle.

Nem akarlak leoltani de ha már eldöntötted h csak a kezdő csomagot rendeled és ha túl drága lemonod akkor mire volt jó ez a kérdés?

2010. júl. 16. 13:29
 12/29 anonim válasza:
Én pony clubos vok.:)11 éves vagyok és szeretem a lovakat és szerintem nem gáz.Nagyon izgik a könyvek
2010. júl. 16. 15:27
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
2010. júl. 16. 15:40
 14/29 anonim ***** válasza:
61%
Jaj istenem most legyél már felháborodva,mert megmondták a véleményüket...-.- Ezért írtad ki a kérdést,nem? Szerintem egy kicsit dedós ez az egész póniklub.De ha szereted a lovakat,rendeldjétek meg.
2010. júl. 16. 16:44
 15/29 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 16. 16:45
 16/29 anonim válasza:
74%
15 éves lány vagyok. A hugom 7 éves és szinte minden hónapban megrendeljük a csomagot. Az ajándékok nem nekem valók de a könyveket én is szivesen olvasom. Szóval szerintem jó dolog a ponyclub.Amugy ha megrendeled a kezdőcsomagot és a következőt már nem szeretnéd csak hivd fell a ponyclubot és szólj h nem kéred akövetkezőt és akkor csak a magazint küldik. Jó szórakozást.
2010. júl. 16. 23:45
 17/29 anonim válasza:
100%
ja és hozzátenném még azt is hogy én különösebben nem rajongok a lovakért... előző voltam.
2010. júl. 16. 23:46
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat! Nem szeretnék vitatkozni, de az előzőektől (tisztelet a kivételnek) megkérdezném, hogy csak azért írnak, hogy kritizáljanak? Különben semmi gond :)
2010. júl. 17. 12:22
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

én a legelső válaszoló vagyok.ugyanannyi idős vagyok mint te.

3-4ezret fizetsz.oké.könyv biztos jó,de a többi ajándéktól ne várj sokat.csak a könyv 2-3ezer.akkor kb.1-2ezer marad a többire plusz újság.felesleges.inkább olvass rendes lovas könyveket.:)

amúgy meg az volt a kérdésed,hogy mi a véleményünk a ponyclubról.hát nekik ez volt a véleményük.:D

2010. júl. 20. 19:28
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon valószínűnek tűnik, hogy csak az első, kezdőcsomagot rendeljük meg!
2010. júl. 20. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!