Mi a véleményetek a Ponyclub-ról?
Figyelt kérdés
13 éves, lóimáádó lány vagyok. Ma rendeltük meg a Ponyclubot, és kíváncsi lennék a véleményetekre! Megérte-e? Havi 3.000-4.000 Ft, értékes ajándékok (amiket személyesen láttam a szomszéd kislánynál) . Anyukám nem keres valami jól, utazási irodában dolgozik + ellátja a nagyszüleimet + csekkek + stb... Anya nagyon örült az ötletnek, de egy kicsit óckodtam tőle!2010. júl. 15. 16:15
1/29 anonim válasza:
ha szereted a lovakat akkor neked találták,ki bár,szerintem lassan kezdesz ebből kinőni.
2/29 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2010. júl. 15. 19:24
3/29 A kérdező kommentje:
Különben én nem érzem, kedves Első, hogy "kezdenék ebből kinőni"!
2010. júl. 15. 19:38
4/29 anonim válasza:
Nekem túl drága.De ha nektek van pénzetek rá akkor szerintem jó ötlet.Mondjuk a könyvek nem olyan érdekesek de az ajándékok szuperek.
5/29 anonim válasza:
:D én is a könyvekre céloztam.
de mondom ha szereted a lovakat akkor neked találták ki.:D
első voltam.
6/29 anonim válasza:
Hááát...Én 14éves lány vagyok, de már 12 évesen is nagyon gáznak tartottam azt a ponyclubbot..:S
A szüleim jól keresnek, de én havi 3.000-4.000 Ft-ot ki nem adnék ilyenre.
Ajándékokat nem ismerem, se a könyveket. De viszont ha ennyire szereted a lovakat, akkor biztos tetszeni fog. :)
7/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Különben, hogy elkerüljük a félreértéseket, az ÉN ANYUKÁM SEM KERES JÓL!!!!
Különben nem tartom "gáznak", hogy ennyire szeretem a lovakat. Valószínű, hogy csak a kezdő csomagot rendeljük meg, és ha nagyon drága lesz, lemondjuk!
2010. júl. 15. 22:02
8/29 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy nagyon szereted a lovakat!!!!!
Hanem szerintem maga a club gáz. :)
9/29 A kérdező kommentje:
Rendben. Zárjuk le a Ponyclub témát, a magánügyem!
2010. júl. 16. 10:13
10/29 anonim válasza:
Akkor jó hogy kiírtad egy kérdésnek ha a magánügyed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!