Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves fiamnak homoerotikus...

12 éves fiamnak homoerotikus álmai vannak. Ez mit jelenthet? "

Figyelt kérdés
Ráadásul ma tudtam meg, hogy szokta használni az anotalk nevű oldalt, ahol úgy tudom sok meleg van fent. Azt mondja csak trollkodni jár fel erre az oldalra. Nem tudom most mit tegyek? Beszélgettem vele, de annyira gyerek még, nemileg sem érett. Mégis álmában a fiú osztálytársaival szexel. Volt már valakivel hasonló?
2019. szept. 12. 19:12
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
A fiam sosem mondaná ezt el magáról, ahhoz szégyenlősebb, kizárólag velem ilyen nyílt. Ma beszéltem telefonon pszichológussal, aki szexuálterapeuta is, hétfőn kapok tőle időpontot. Először csak nekem kell menni és ha úgy ítéli meg, akkor vinnem kell utána a fiamat is. Remélem minden rendben lesz:)
2019. szept. 13. 16:10
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben lesz! Miért ne lenne :DD
2019. szept. 15. 16:12
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mondom, mint valaki aki átment ezen.

Az, hogy tetszik neki egy lány az nem jelent semmit. Csak annyit, hogy megfogta a személyisége. Így van ez a barátokkal. Nekem is voltak fiú és lány barátaim is és nagyon szerettem őket.

A szexualitás más tészta. Annak nem nagyon tud az ember parancsolni és (sajnos) az a helyzet, hogy álmainkban vagyunk a legőszintébbek. Mert akkor nem köt minket a tudat bilincse. Ez persze még nem jelent semmit. 12 évesen még nagyon fiatal de mindenesetre meglehetősen jellemző jelenségről van szó.

Akár hogy is alakulnak a dolgok az a legfontosabb, hogy továbbra is úgy szeresd ahogy eddig. Mert ha nem érzi magát biztonságban akkor be fog zárkózni és annak nagyon nem lesz jó vége. (ezt majd a pszichológus is el fogja mondani)

2019. szept. 17. 11:03
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy ötlet, ami eszembe jutott részben saját tapasztalat alapján. Az álmaiban kifejezetten nemi kapcsolatot alakít ki, ami felizgatja, ezért jelennek meg testi reakciók is. A lány tetszik neki, de úgy nem képzeli el vele a dolgokat, vagy nem történik meg az aktus, maximum csak képzeleti síkon, ez pedig nem vált ki olyan erőteljes reakciót, mintha ugyanezt álmában látná, ami olyankor olyan mint a valóság.
2019. szept. 18. 21:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Az hogy áll a fütyije reggel még nem jelenti hogy olyan álma volt. Nálunk 11 éves a nagyfiu és minden reggel áll neki amikor ébred. Nem szokott semmilyen álma lenni sokszor. Vagy nem emlékszik rá mi volt.
2019. szept. 21. 11:32
 26/26 A kérdező kommentje:
Voltunk szexuálpszochológusnál, először én, utána a fiamat is elvittem. És minden a legnagyobb rendben, készülődik a nemi érés. A pszichológus elmagyarázta a fiamnak is, hogy az ő korosztályában, fiúknál és lányoknál is gyakoriak az olyan álmok, ahol ismerősével, esetleg hírességgel szexel és az lehet azonos nemű is, barátja, barátnője stb. Ez teljesen természetes! Ezt csak azért írtam le, ha van itt olyan szülő aki hasonló bizonytalansággal küszködne, akkor jó ha tudja, hogy ez teljesen normális dolognak számít:)
2019. szept. 26. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!