12 éves fiamnak homoerotikus álmai vannak. Ez mit jelenthet? "
Figyelt kérdés
Ráadásul ma tudtam meg, hogy szokta használni az anotalk nevű oldalt, ahol úgy tudom sok meleg van fent. Azt mondja csak trollkodni jár fel erre az oldalra. Nem tudom most mit tegyek? Beszélgettem vele, de annyira gyerek még, nemileg sem érett. Mégis álmában a fiú osztálytársaival szexel. Volt már valakivel hasonló?2019. szept. 12. 19:12
1/26 anonim válasza:
Beszélgess vele. Nem azzal van a baj hogy meleg, hanem hogy hagyod anotalkon lenni. Amúgy iskolapszichológus csodákra képes.
2/26 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy épp az iskolai könyvtár gépén használja. Itthon felügyelet alatt gépezik.
2019. szept. 12. 19:17
3/26 anonim válasza:
Nyilván nem fizikailag kell blokkolni... hanem meg kell vele beszélni hogy mi a rossz abba ha 12 évesen pedofiloknak teszi ki magát
4/26 anonim válasza:
Ilyenkor kezd kialakulni az identitása, tudat alatt ismerkedik a szervezet a szexualitással. Egyáltalán nem biztos, hogy homoszexuális lesz a fiad. De ha így is lesz, nem mindegy végül is? Az a lényeg, hogy boldog legyen (és ne járjon ilyen pride felvonulásokra idétlenkedni).
6/26 anonim válasza:
Már nem azért, de honnan tudod miket álmodik? Elmondja neked?
7/26 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon őszinte velem. Elmondta, hogy álmában fiúkkal volt és felállt rá a kukija. De nem tudja magában ezt az érzést hova tenni, mert közben van egy kislány osztálytársa aki nagyon tetszik már 1-2 éve neki, de arra nem áll fel neki és ez zavarja.
2019. szept. 12. 19:44
8/26 anonim válasza:
Szerintem ez kamukérdés. Egy 12 éves már azt sem mondja el, hogy melyik alsógatyát választotta a fiókból, nemhogy azt, hogy mit álmodik.
9/26 anonim válasza:
Na a kommented után 1000%, hogy ez KAMU!!!
10/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha kamunak tűnik, de tényleg mindent elmond a kisfiam. Azt mondja ettől megnyugszik és ő nem tud titkot tartani előttem. Én ennek örülök, mert így mindent meg tudunk beszélni. Viszont most tanácstalan vagyok:(
2019. szept. 12. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!