Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves fiamnak homoerotikus...

12 éves fiamnak homoerotikus álmai vannak. Ez mit jelenthet? "

Figyelt kérdés
Ráadásul ma tudtam meg, hogy szokta használni az anotalk nevű oldalt, ahol úgy tudom sok meleg van fent. Azt mondja csak trollkodni jár fel erre az oldalra. Nem tudom most mit tegyek? Beszélgettem vele, de annyira gyerek még, nemileg sem érett. Mégis álmában a fiú osztálytársaival szexel. Volt már valakivel hasonló?
2019. szept. 12. 19:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
Persze, az az anya ak8 így ír a gyerekéről, hogy kisfiam, meg kukija, az rosszul is lenne ettől a felnőtt témától. Lehet abtöbbiek beveszik, én tuti nem!
2019. szept. 12. 19:58
 12/26 A kérdező kommentje:
Nekem nem gond ha nem hiszed el. Igazából olyan fiúk, férfiak válaszára vagyok kíváncsi, akik átéltek hasonlót. És bocsi de a kisfiam kukijára nem fogom azt írni, hogy f @ sz, mert nekem nem az:)
2019. szept. 12. 20:19
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

"De nem tudja magában ezt az érzést hova tenni, mert közben van egy kislány osztálytársa aki nagyon tetszik már 1-2 éve neki, de arra nem áll fel neki és ez zavarja."

Figyelj,ha tetszik neki egy lány,akkor nem homokos. Lehet,hogy vslami szexuális zavara van. És az ilyen esetekre találták ki a szexuálpszichológust.

2019. szept. 12. 20:30
 14/26 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, hogy ha szükségét érzi, elviszem pszichológushoz. Azt látom, hogy teljesen össze van zavarodva. Álmában merevedése van, de fiúkkal van együtt. A valóságban pedig a kislánytól aki tetszik neki nincs merevedése. És ez nagyon zavarja...nem tudom mi válthatja ezt ki,próbálom nyugtatni, hogy ez nem baj. De közben magam sem tudom, hogy ez miért van.
2019. szept. 12. 20:56
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

Férfi vagyok, emlékszem kamasz koromra.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy fiú megbeszélne ilyeneket bármelyik szülőjével, de különösen az anyjával.

2019. szept. 12. 21:22
 16/26 A kérdező kommentje:
Lehet Neked elképzelhetetlen, nálunk mégis így van. Bár nekem meg ez a természetes, hogy mindent megbeszélünk. Bár az is igaz, hogy az apjával már nem ennyire nyílt. Biztos van oka ennek is, hozzám sokkal jobban kötődik.
2019. szept. 12. 21:30
 17/26 anonim ***** válasza:
81%
Vidd el szexuálpszichológushoz.
2019. szept. 12. 21:50
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hat több lehetőség van. Elviszed szexualpszichológushoz. Vagy nem, és azt mondod neki, h majd kialakul hogy ki iránt vonzódik. Lehet meleg lehet biszexuális lehet h siman hetero lesz. Tokmindegy, attol a fiad. A társadalom elfogadobb, bar meg nem az ő korosztalya..
2019. szept. 13. 08:59
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
a gyakoris megérthetné végre hogy nem mindenki egyforma.a többség ilyet nem mondana el az anyjának , de lehet vannak ilyen gyerekek akik megbznak ennyire a szüleikben.
2019. szept. 13. 09:56
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ezt a fiú írta ki...
2019. szept. 13. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!