Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak a géllakkot?
Én lebeszélném róla. Sok macera van vele, ha a suliban kifogásolják a tanárok, nehéz megszabadulni tőle. Ha a köröm felszínét is lereszeli a körmös, úgy hozzáköt, hogy nincs az az acetonmennyiség, ami leszedi, aztán fél év, mire lenő és megint szép lesz a saját körme.
Ha nagyon oda van érte, nyári szünet elején kipróbálhatja, aztán talán ő is megérti, miért lenne jobb neki a sima lakk, amit bármikor lemoshat. Van olyan, ami nagyon tartós és könnyű használni.
31es, neked mi a bajod?
"Nem azért, de szerintem sokan nem tudjátok mi az a géllakk.
Detto olyan, mint a sima körömlakk, csak ez sokkal tartósabb. UV lámpa alatt köt meg, nem fog elkenődni és berepedezni sem.
A műköröm az általában egy zselével épített, hosszabbított köröm, azt én sem engedném"
Erre reagáltam, abszolút nem olyan mint a körömlakk, félrevezetik az embert, de látom komplexusod van..
Mellé leírtam a saját tapasztalataimat, azzal meg mi a bajod? Zavar, hogy más is képben van, csak körmös szólalhat meg, ha körmök van szó?
Örülök, hogy megerősítetted, amit írtam.
34es te eszen vagy? A fene sem neked írt.
Egyáltalán nem vagyok körmös, csak évek óta csináltatva van a kezem is lábam is. Tudom melyik micsoda és ebben semmi félrevezetés nincs.
2 éve géllakk van a kezemen és a lábamon is.
31: nekem is van kézápoló szakvizsgám, igaz nem ez a munkám jelenleg. ;)
Az meg mi, hogy egy 13 évesnek ne legyen igénye ápolt kezekre?! Persze, neveljük igénytelennek, hiába szeretne ő maga ápolt lenni. Gratulálok! Gondolom jó kis vendégköröd lehet ha így állsz a kérdéshez és a vendégeidhez...
Több okból sem.
Saját tapasztalat alapján tönkreteszi a körmöket (akárki csinálja).
Tanuljon meg lakkozni.
Nem fogom finanszrozni a körmöshöz járkálást egy általános iskolásnak.
Esetleg ballagására kaphat körmöket, de ennyi.
Nem a műkörömnél(mert ez is az, csak nem hosszabb a valódinàl, de egy műanyag réteget rákötnek a körömre, amit nem lehet leszedni úgy, hogy utána a köröm ne sérüljön, vékonyodjon) kezdődik az ápoltság, sem az igényesség, plàne nem a szépség.
Aki azt tanítja a gyerekének, hogyha műanyag darabot erősít a körmére, attól igényes lesz, ápolt, szép, az nincs rendben.
A lakkozás is felesleges, ha az ember magának polírozza, formára van vágva, attól lesz valakinek ápolt, igényes a keze, hogy természetesen egészségesnek néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!