Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak a géllakkot?
Figyelt kérdés
Az osztálytársainak műkörme van, suliba is és ő is szeretne. Nem tudom megengedjem e neki így iskolába... Feketét mutatott de mondtam hogy arról szó sem lehet, max valami bézs / rózsaszín.2019. aug. 26. 16:22
1/48 A kérdező kommentje:
Most megy 7. osztályba
2019. aug. 26. 16:23
2/48 anonim válasza:
Semmiképp sem. Ne hagyd, hogy tönkretegye magát.
3/48 anonim válasza:
Ha nagyon szeretné, akkor igen, de csak azért, hogy ne lógjon ki a sorból... Egyébként el nem tudom képzelni, hogy az osztálytársainak nem szólnak a tanárok, sok általánosban a körömlakknak sem örülnek. Sőt, sok gimiben sem szeretik a műkörmöket. Szóval gél lakk még talán oké, de a műköröm az ilyen korban nem kell.
4/48 anonim válasza:
3-as vagyok:
Úgy értettem, hogy csak azért nem engedném meg, mert másoknak is az van, és nem akar kilógni. Ha tetszik neki, és kiszeretné próbálni, akkor talán, 1x megengedném, de tartósan nem.
5/48 anonim válasza:
A géllak szerintem belefér,ahogy írtad is valami szép halvány,viszafogott színben.
7/48 anonim válasza:
13 éves a lányom. Néha kilakozza a körmét (nem iskolaidőben), géllakkot nem engedném.
8/48 anonim válasza:
Géllakkot szolid, nem extrém színben igen.
Műkörmöt még nem.
9/48 anonim válasza:
Nem. Akkor lakkozza visszafogott szinekre. De kizart! De gaz lanyok, ne haragudj! :(
10/48 anonim válasza:
Én engedném. Sem a géllakk, sem a műköröm nem teszi tönkre a körmöt HA normális hozzáértő szakember csinálja, aki nem reszeli szarrá a saját körmöt. Persze a műkörmöt nem engedném, de a géllakkot igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!