Szerintetek milyen káros hatása lenne annak, hogy a család naturista?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán káros hatása?
Gondolok itt arra, hogy fiú-lány-apa-anya meztelen főz, játszik a gyerekekkel, néz együtt filmet, vagy épp meztelen hajol le valaki a lehúllott csoki darabért.
Lenne ennek egyáltalán káros hatása?
2019. aug. 12. 23:35
21/29 anonim válasza:
"meztelen hajol le valaki a lehúllott csoki darabért."
:D
22/29 anonim válasza:
#19: szerintem a saját nagyon komoly pszichés problémáid miatt nem másokat hibáztasd. Mindenkit megszólnak valamelyest a külseje miatt, én sem vagyok egy adonisz, de leszarom. És amitóta nem foglalkozom ezzel, azóta van párom, boldog vagyok, mert tudom, hogy senki sem tökéletes. Még a bombanők sem gondolják magukat annak, különben mi a francért plaszikáztatnának olyanok, akik csak ártanak vele. Rengeteg ilyen példát látni a hülye celebek közt. A naturizmus pedig felszabadít, akkor levetkőzhetem a társadalmi elvárásokat, megkötéseket is. Próbáld ki, hogy elmész egy ilyen helyre úgy, hogy beveszed előtte a leszarom tablettát és nem foglalkozol vele. És mivel ilyen helyeken több a férfi, bármilyen hölgytársaságnak örülni fognak, mellmérettől függetlenül.
23/29 anonim válasza:
Kérdező: De miért dobáljátok a földre a csokit?
24/29 anonim válasza:
Trollkérdés, ráadásul provokatív is: "meztelen hajol le valaki a lehúllott csoki darabért."
25/29 A kérdező kommentje:
Egy naturista lánytól ez miért provokatív?
2019. aug. 23. 10:46
26/29 anonim válasza:
Én jelenleg 16,5 éve elek naturista családban és egyenlőre egyáltalán nem erzem negatív hatását. Sőt szerintem sokkal kevésbé vagyok prud / szégyenlős mint a kortarsaim.
27/29 anonim válasza:
"sokkal kevésbé vagyok prud / szégyenlős mint a kortarsaim"
Lehet, hogy pont ez a hátrány, mert ilyen hozzáállással nagyobb a veszélye, hogy beleugrasz egy nem eléggé komoly szexuális kapcsolatba is, hiszen eleve hamarabb eljutsz a levetkőzésig, mint más, onnan meg már csak egy lépés...
28/29 anonim válasza:
#27: A szexnek semmi köze a naturizmushoz. Ez már ezerszer le lett írva. Tehát aki naturista, az tudja is a különbséget, így amit leírtál, az tutira nem létezhet.
29/29 anonim válasza:
Miért? A naturistáknál van valami olyan szabály, hogy naturista csak és kizárólag naturistába szerethet bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!