Szerintetek milyen káros hatása lenne annak, hogy a
család naturista?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán káros hatása?
Gondolok itt arra, hogy fiú-lány-apa-anya meztelen főz, játszik a gyerekekkel, néz együtt filmet, vagy épp meztelen hajol le valaki a lehúllott csoki darabért.
Később az öcsémmel egy lakásban laktam, semmiből nem áll a fürdőben felkapni egy bugyit és egy trikót.
2019. aug. 13. 10:41
12/29 anonim válasza:
Mi a fene nem volt hasznos a válaszomban????
Más is írta, érdekes, azt nem pontoztad le!!!
2019. aug. 13. 10:48
13/29 anonim válasza:
"érdekes, azt nem pontoztad le!!!"
Kicsoda? Te látod, hogy ki volt az? :D
2019. aug. 13. 14:33
14/29 anonim válasza:
Én elég gátlásos és szégyenlős voltam sokáig. Nálunk kb tabu volt az emberi test, még melltartó-bugyi kombóban sem mutatkozott előttünk az anyukám. Szerintem bármennyire népszerűtlen és fura a naturalista család, mégis ennek kéne természetesnek lennie, kevesebb lenne a testképzavar. Nem gondolom, hogy ez káros lenne, persze én a neveltetésem miatt ezt már furának érezném.
2019. aug. 13. 15:28
15/29 anonim válasza:
Annak írtam, aki lepontozgatott......... 😅
2019. aug. 13. 16:06
16/29 anonim válasza:
Ez egy kényes téma. Sajnos emberek többsége egyáltalán nem elfogadó, nem toleráns, prűd, és a neveltetése sok mindent meghatároz. A naturizmus egy abszolut pozitív dolog, semmi káros hatása nincs, csak kevésbé elfogadott, mint például egy eltérő nemi identitás. A naturista emberek elfogadóbbak mint magukkal, mint másokkal szemben, ez a fajta életmód sokkal egészségesebb, sokkal szabadabb. Csak nem szabad keverni a szexszel. Ha nem keveritek, és természetesnek veszitek a meztelenséget, csak jót tesz a gyereknek. Persze vigyázni kell sok mindennel, mert a társai az oviban, iskolában esetleg mást gondolnak erről, és erre fel kell készíteni.
2019. aug. 13. 20:55
17/29 anonim válasza:
szerintem nincs káros hatása, eljön az az idő, amikor a gyerek már nem szeretné és kimarad ebből.
vagy az is lehet, hogy ő is természetesnek veszi ezt és követi szülei példáját
2019. aug. 17. 12:07
18/29 anonim válasza:
Az rendben van hogy oldja a gátlásokat, de nem lesz ezáltal a gyerek később gátlástalan? Pl. hogy kiteszi magát meztelenül ott ahol mondjuk nem kéne. Pl.csak úgy teljesen átöltözik utcán, ilyesmire gondolok, vagy hogy nem tudja sem értékelni, sem érteni azt hogy más emberek miért szemérmesek?
Anyám simán meztelenkedett előttem. Rohadtul zavart. Apámat soha nem láttam meztelenül, ő nagyon szemérmes. Engem mindig becsméreltek az alakom miatt, így nekem emiatt alakult ki testképzavar.
2019. aug. 19. 09:34
19/29 anonim válasza:
#18: Attól, hogy valaki naturista, még nem öltözik át az utcán. Az hogy ha valaki hülye, az más kérdés.
A testképzavarod pedig pont amiatt van, mert te sem fogadod el magad és azt hiszed, hogy más sem. Ezért szégyenled magad, holott ha anyád példáját követted volna anno, akkor ma nem lenne ilyen gondod és ma boldogabb lennél. A nudistákat ugyanis egyáltalán nem érdekli, hogy milyen a másik, ellentétben a fürdőruhás strandon kocsányon lógó szemű pasikkal. Az elfogadás hiánya mind saját testeddel szemben, mint mások lazább viselkedésével szemben a fő probléma.
2019. aug. 19. 13:53
20/29 anonim válasza:
19# nem tudtam anyám példáját követni. Folyamatosan megszólták az alakomat, kisgyerek korom óta. Ez folytatódott középsuliban ahol egy fiú megkérdezte az egész osztály előtt hogy miért nem nőttek ki a melleim? Melleim azóta sincsenek, de a gátlások természetesen megmaradtak. Hogy nudin nem nézik meg a másikat, az természetes. De azt már rögtön megnézné mindenki hogy hoppá, ennek a nőnek hogyhogy nincsenek mellei? Na ezért nem értem a ...fogadd el magadat, akkor mások is elfogadnak. A nagy francokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!