Hogyan vegyem rá a fiamat, hogy egyen?
18 éves, és a téli időszakban kicsit meghízott. De abszolút nem vészes mértékben, még csak túlsúlyosnak se mondtam volna. Nőtt egy nagyon pici, a mozgalmas életmódja miatt kb. 3 hét alatt teljesen eltűnt pocakja. Azóta viszont olyan mértékben tagadja meg magától az ételt, ami már elérte az aggasztó szintet szerintem.
Ma pl. elmentem reggel dolgozni. Tudom, hogy nem evett reggel, mert jóval korábban keltem nála. És mire hazajöttem, egészen pontosan ugyanúgy van minden a hűtőben a kaja, ahogy hagytam. Kenyér, zöldség, gyümölcs sem fogyott semmi.
Azóta sem evett egy falatot sem.
És ez egyre gyakoribb. A családi étkezéseket is rendre kihagyja, vagy ha nem is hagyja ki, de vagy semmit nem eszik vagy egy bolhának is kevés lenne annyi.
És már tényleg kezdek aggódni.
És nem mutatja semmi jelét, hogy bármi baj lenne. Ugyanolyan harsány, cinikus és szarkasztikus, mint mindig, ugyanúgy sportol, mint eddig. Minden ugyanaz, mindenben a létező legnormálisabb fiatal, csak karácsony óta egyre kevesebbet eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!