Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szolnal szulokent ahhoz,...

Mit szolnal szulokent ahhoz, hogy a 20 eves gyereked nem randizik/nem volt soha kapcsolata? Anya szerint ez ciki es eretlen.20/L

Figyelt kérdés
Soha nem volt meg kapcsolatom, sajnos bezarkozo tipus vagyok, ertek rossz dolgok, de ismerkedtem mar parszor. Teljesen meg vagyok egyedul, Anya szerint megis ez erthetetlen mar egy kicsit, es azt mondja, eretlen vagyok es hogy ebben a korban mar szokas ez. Rosszul esik tole, hogy igy gondolkodik rolam. 20/L

2019. júl. 25. 22:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hasznosnak találom a többféle nézőpont megismerését, így köszönöm mindenkinek a választ :)
2019. júl. 28. 21:16
 12/14 Edina Lázár22 válasza:
34%
Szerintem járj el szórakozóhelyekre, hátha megtalálod az igazit. Az pedig, hogy anyukád "beleszól" a magánéletedbe... Ő tudja, nem szeretném kritizálni. Szerintem légyél égy kicsit nyitottabb, legyen több kapcsolatod (ne csalj meg senkit, ezt barátokra is értettem😊)
2019. júl. 29. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én is baromi magányos vagyok, egy randin sem voltam, a lányoknál nem vagyok túl befutó az éretlen, férfiatlan külsőm, és a magányos, unalmas életvitelem miatt. Engem a rokonok legalább nem nyösztetnek emiatt, de nagyon segíteni sem tudnak, más világ volt 20-30 éve azért.

Megmondom őszintén, én ezt kicsit cikinek tartom amit művelek, itt rohadok otthon, semmi életem nincs. Oké, néha elmegyek sétálni, bringázni, tanyára, nagyimhoz, vagy ügyet intézni, de kb ennyi az életem.

20F

2020. máj. 11. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem gáz, fiatal vagy. Az öcsémnek 20 évesen lett barátnője, nem maradt le semmiről. Annyit érdemes csinálni, hogy ismerkedj, én inkább tiszteletreméltonak tartom, hogy nem jössz össze az első jöttment tel, csak azért, hogy te is járj valakivel.
2020. aug. 9. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!