Befáslizzam a lábam tesi órára? Nem lenne ciki?
Figyelt kérdés
Tegnap kibicsaklott a bokám, azóta már csak enyhén fáj. Holnap testnevelés óra, és azon gondolkozom, hogy lehet érdemes lenne bekötnöm a lábam az órára átöltözésnél. Szerintetek?
15/F
2018. jan. 11. 20:43
2/5 anonim válasza:
Nem tudom miért lenne ciki.
Nekem most a csuklómón van, de pár hete volt a lábamon is. (Igen mindig megsérülök)
Nyugottan kötözd be.
13/l
3/5 anonim válasza:
Fáslizd. Nagyobb terhelés éri tesin, mint mikor csak sétálgatsz. Akinek ezt kedve van cikizni, az úgyis találna benned más cikiznivalót fásli nélkül is. (Ezzel arra utaltam, hogy a rosszindulattal nem tudsz mit kezdeni úgysem. Csak nem foglalkozni vele.)
4/5 anonim válasza:
Nekem 3 hónapja van fásli a térdemen kert nagyon laza és fáj és könnyen kiugrik.Nem ciki első a biztonság
5/5 anonim válasza:
Lehet, kihagyhatnál egy órát. Nekem konkrétan a tanár nem engedte, amikor első óra előtt kiment a lábam, ő meg pont mögöttem jött, látta az esetet, utolsó óránk volt tesi, és mondta hogy inkább ma pihentessem (fájt is még) aztán 2-3 nap múlva jött helyre teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!