Mennyire ciki, ha nincsen rokonságunk, nincsennek barátok és a ballagáson csak a szűk család van ott ( virág stb)?
Semennyire. Miért lenne ciki?
Van ahol korlátozzák is, hogy a ballagásra egy fő hány embert hívhat meg, hogy ne legyen túl nagy a tömeg.
Nekem sem volt ott, csak anyám meg max. a húgom. Nagyim már beteg volt, apám anyám miatt nem jött el (az esküvőmre sem), az ismert rokonok az ország másik végén.
Amúgy is egy nagy lehúzás az egész, hogy rendelj minél több meghívót, meg utána vacsi, meg rongyrázás ezerrel.
Ha az esküvőd szerveznéd, és nagyon szeretnék, akkor megértem, hogy minden rokont szeretnél összehozni, hogy osztozzanak az örömötökben, de hogy egy óvodai/iskolai/érettségi bankett stb.-re el nem tudom mondani, hogy mennyire feleslegesnek tartom a pereputtyot barátostól, kutyástól, macskástól meghívni. Tényleg elég a szűk család!
Nálunk mindenki menőzött, hogy ő milyen sok embert hív... Névsorolvasásnál pár ember meghívottjai az adott gyereknél sikoltoztak, meg ilyesmi, volt, aki rengeteg virágot, ajándékot, lufit kapott.
Nekem anyám, apám, anyám pasija, öcsém, bátyám és egyik unokatesóm jött el, egy csokor virágot kaptam, és őszintén, jobb volt így. Egyébként több embert hívtam (muszájból), de (szerencsére) nem jöttek el
Nem lesz gáz, ne aggódj, ha meg mégis cikiznének (ami nem fordulhat elő), úgyis már csak az évzárón látod őket (jó esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!