Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Lesz hátránya ebből az iskolát...

Lesz hátránya ebből az iskolát szeptemberben kezdő kislányomnak?

Figyelt kérdés

Kis falusi iskoláról van szó, ahol 2 elsős osztályt indítanak. Csak a faluban lakó gyerekek fognak ide járni. Együtt járnak óvodába is,és a kislányom csoportjában van egy kislány aki folyamatosan ütögeti a gyerekemet mindenféle ok nélkül( ő szeretne ott ülni ahol a gyerekem ül ezért ököllel hátbacsapja, vagy a homokozóban a gyerekem ruhájában törli tisztára a lábát,...)

A probléma már hónapok óta fent áll, kedden beszéltem az óvodában a pedagógussal és elmondta,hogy ők külön figyelnek,ha ez a kislány már a gyerekem felé megy,de sajnos a szülők nem partnerek a változásban ,és az óvónők szerint nem lenne jó ha egy osztályba kerülnének a gyerekek.mondták egy kérdést megér az iskolánál. Én ma odatelefonáltam, elmondtam,hogy az óvodában mit beszéltünk. Megértő volt az igazgatónő és azt mondta utánanéz ,hogy ne legyenek egy osztályban.

Most pedig aggódom,hogy ezzel hárányba sodortam a saját gyerekemet és még el sem kezdődött az iskola. Szerintetek jól tettem,higy telefonáltam vagy nem kellett volna.

2019. júl. 4. 12:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne hátránya?

Elmondtad, hogy bántja a gyereked. Hidd el ne te leszel.az első, aki ilyet kér.

De inkább legyél problémás, mint nemtörődöm.

2019. júl. 4. 14:09
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy hátránya lesz, jól tetted, hogy szóltál. Vannak ilyen gyerekek, mint a másik kislány, ezt minden pedagógus tudja.

Magyar falusi ált isk-ban dolgozom. Mi dupla osztály esetén magunk kérdeztük meg az ovit, kik ne legyenek egy osztályban. (Nálunk sajnos ritkán jön össze a dupla első.) A tanárok dolgát is megkönnyíti, hogy előre jelezted ezt a problémát, így nincs állandó konfliktus az osztályban.

2019. júl. 4. 14:28
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
De megkérdezted a kislányt, hogy miért csinálja amikor átment hozzátok?
2019. júl. 4. 15:08
 24/26 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle,de nem értette,hogy miért baj ez és nen szép dolog. Pedig az oviban is mindig rászólnak elmagyarázzák neki és büntit kap. De semmi
2019. júl. 4. 17:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet otthon is ezt látja és ezért gondolja normálisnak. Te mindent megtettél a sajátod érdekében ne aggódj nem lesz gond, lehet mire jön a suli már nem is lesz ez a konfliktus köztük főleg ha nem is egy osztályba kerülnek 😉
2019. júl. 4. 19:59
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Várd ki a szeptembert. Ha az ígéret ellenére mégis egy osztályba kerülnek, akkor írj egy kérvényt, hogy helyezzék át a lányodat a másik osztályba. Ne érezd kellemetlennek, a másik gyerek a problémás, ezt akár bele is írhatod a kérvénybe, mint ok.
2019. júl. 5. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!