Ha megtehetnétek, járatnátok magániskolába a gyereketeket?
Ha nem számítana a pénz (tudom, nehéz elképzelni, de próbáljuk meg :)), akkor az állami vs. magániskola közül melyiket választanátok?
Magániskola alatt ezeket a külföldi rendszerű iskolákat értem, pl. ami Nagykovácsiban van.
Én nem vagyok szülő, csak elgondolkodtatott, hogy milyen felfogással vannak ezekről az iskolákról a szülők.
Az megy oda, akit csak arra a főiskolára vettek fel, mert a pontszámok sokkal alacsonyabbak, mint akármelyik másik főiskolán
Te nagyon nem vagy képben. Megnéztem, az ikreim tavaly kezdtek. Fiamnak 464, a lányomnak 458 volt a ponthatár... (Biológia-fizika és matek-német).
“A tanároknak semmi respektje nincs, a diákok lenézik őket és a "mit akarsz? megveszlek kilóra!" szemlélet dívik.”
Ez nem a magániskola hibája, hanem a mai társadalomé, és a szülőké, akik nem tudnak gyereket nevelni. Az államiba járók is ugyanilyen “ki ha én nem” egoista hülyegyerekek, de ő még csak nem is pénzesek. Annyi lenne a szülők dolga, hogy ha ilyen hálátlan, nagyképű a gyerek, akkor repül az iPhone, a Nike cipő meg a görög nyaralás, és szépen tanuljon egy kis alázatot. De nem, a szülők nagy része csak ad mindent a seggük alá, elvárni meg nem várnak el semmit cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!