Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha megtehetnétek, járatnátok...

Ha megtehetnétek, járatnátok magániskolába a gyereketeket?

Figyelt kérdés

Ha nem számítana a pénz (tudom, nehéz elképzelni, de próbáljuk meg :)), akkor az állami vs. magániskola közül melyiket választanátok?

Magániskola alatt ezeket a külföldi rendszerű iskolákat értem, pl. ami Nagykovácsiban van.

Én nem vagyok szülő, csak elgondolkodtatott, hogy milyen felfogással vannak ezekről az iskolákról a szülők.

2019. márc. 27. 18:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az megy oda, akit csak arra a főiskolára vettek fel, mert a pontszámok sokkal alacsonyabbak, mint akármelyik másik főiskolán

Te nagyon nem vagy képben. Megnéztem, az ikreim tavaly kezdtek. Fiamnak 464, a lányomnak 458 volt a ponthatár... (Biológia-fizika és matek-német).

2019. jún. 29. 06:05
 22/25 anonim ***** válasza:
Miért, a matek-fizika mi, ha nem tanárképző? Tényleg nem vagy képben.
2019. jún. 29. 06:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Nemhogy “ha megtehetném”, hanem alapból csak úgy fogok családot alapítani, ha meg is tehetem. Nem akarok kicseszni a gyerekemmel, nem fogom állami szarságba járatni és más téren sem fog nélkülözni. Vagy jó élete lesz, vagy semmilyen, így is elég gyerek él nyomorban vagy csak átlagos szinten, nem fogom bővíteni a listát.
2019. szept. 16. 11:22
 24/25 anonim ***** válasza:

“A tanároknak semmi respektje nincs, a diákok lenézik őket és a "mit akarsz? megveszlek kilóra!" szemlélet dívik.”

Ez nem a magániskola hibája, hanem a mai társadalomé, és a szülőké, akik nem tudnak gyereket nevelni. Az államiba járók is ugyanilyen “ki ha én nem” egoista hülyegyerekek, de ő még csak nem is pénzesek. Annyi lenne a szülők dolga, hogy ha ilyen hálátlan, nagyképű a gyerek, akkor repül az iPhone, a Nike cipő meg a görög nyaralás, és szépen tanuljon egy kis alázatot. De nem, a szülők nagy része csak ad mindent a seggük alá, elvárni meg nem várnak el semmit cserébe.

2019. szept. 16. 11:28
 25/25 anonim ***** válasza:
A matek-fizika az Természettudományi Egyetem, és nem tanárképző. Más kérdés, hogyha elvégzi pluszban a pedagógia szakot, akkor kap mellé tanári diplomát is. De a TTK-t például pont nagyon nehéz elvégezni, természettudományos tanárból hiány van. De nézd meg például az angoltanári képzést, hogy oda minimum pontokkal be lehet kerülni, nem is beszélve a tanítóképzőkről. Eléggé képben vagyok, hidd el.
2019. szept. 16. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!