Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Alsóban mennyire jellemző az...

Alsóban mennyire jellemző az iskolaváltás? Nálatok volt már lemorzsolódás?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
2019. febr. 23. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi váltottunk. A tanítónő bántalmazta a gyerekemet
2019. febr. 23. 13:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért van pár.

Fiam egy falusi iskolába jár, 4.es, minden évben volt változás, egy gyerek lebukott, egyet elvittek. Aztán jött helyette költözés miatt 3 másik.

Idén megint 3-mal kevesebben lesznek, mert elmennek 8 osztályos gimibe.

Lányom egy nagyon jó városi suliba jár, náluk is minden évben, sőt félékor is érkezik, elmegy 1-2 gyerek.

Én azt hittem, ez nem ennyire jellemző, de úgy látszik mégis.

2019. febr. 23. 13:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A fiam harmadikos. Nagyon jó a tanítónője és az osztályközösség is, így már 5 gyerek érkezett hozzájuk, így huszonkilencen vannak. Az évfolyam másik két osztályában viszont folyamatos a lemorzsolódás 19 és 17 gyerek jár oda, pedig ők is 20 fő felett voltak még elsőben. Főként viselkedés problémák vannak ezekben az osztályokban.

A fiamékhoz év elején egyszerre érkezett 3 kislány, akik egy osztályba jártak egy másik iskolában. Ők is a folyamatos terror miatt váltottak. Horror sztorikat meséltek.Felrepedt szemöldökről, hasba rúgásról, egyikük már fizikailag rosszul volt reggelente, ha iskolába kellett menni.

2019. febr. 23. 13:35
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

Komolyan ilyenek vannak mint az utolsó irja????

Fiam 5.-es, imádjuk a sulit. Költözés miatt vannak váltások, illetve viselkedesproblema miatt(autista gyerek, elsőben derült ki).

Lanyom is itt jart végig, naluk is költözes + 1-2 szülő átrakta inkább versenyistállóba a gyereket.

Abszolút gyerekbarát suli, csak úgy nem vesznek be újakat, azt a gyerekek döntik el alapvetően pár nap-1 hét próbaidő után :-)

2019. febr. 23. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nålunk 1 elment költözės miatt de többen jötek.
2019. febr. 23. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Még első előtt majdnem váltottunk augusztusban. Aztán elsőben félévkor jött új kisfiú (párhuzamos osztályba) költözés miatt, második év elején új kislány, csak mert nem voltak megelégedve a másik sulival és szintén költözés miatt új kisfiú.

Akik pedig lemaradtak, azok azért, mert maradtak elsőben.

2019. febr. 24. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Suliba dolgozom, ez egy teljesen átlagos iskola, normális gyerekekkel. Évi 2-3 gyerek/osztály a változás. Elmennek, mert elköltöznek vagy versenyistállóba vinnék inkább. Jönnek mert nem elégedettek a másik sulival. Ezek általában szintén bántalmazós sztorik (gyerekek egymás között) vagy a szülő rájön, hogy a gyerek nem bírja a versenyistállót, szorong vagy hasonló tünetei vannak.
2019. febr. 25. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Én mindkét gyerekemmel még alsóban váltottam iskolát. Nem bántam meg egyáltalán, sokkal korábban kellett volna.

A lányomat 3.osztály félévkor vittem el. Nagyon rossz volt az osztály, volt, hogy ő is komolyabban megsérült, rádobtak egy padot. Tanárok jöttek-mentek, végig vártunk egy állandót, akit végül kaptunk nagyon undok volt, a gyerek utálta, szorongott, sírva ment iskolába. Azt mondta mindegy milyen iskolába visszük, de innen el.

A fiamat meg ugyanoda irattuk, ahova a lányomat vittük. A sztori esküszöm hasonló, elsőben 9 tanára volt, a gyerek nem bírta, kellett volna az állandóság. Őt másodikban vittük vissza mégis a körzetesbe, nem nagyon akartunk már egy harmadik iskolába járkálni, hallottam, hogy abban az osztályban jók a tanárok.

Sajnos a tanárhiány miatt sok suliban óriási a káosz, meg most már egyre több a deviáns gyerek. Amúgy költözés miatt is jönnek-mennek rendszeresen a gyerekek.

2019. márc. 2. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én fiamat lelkileg nyomorította meg a tanítónénije- hálistennek elhoztuk onnan második év végén. 4. év végére helyrejött a gyerek.... :(

Sajnos vannak ilyen horror sztorik.

Egyébként a mostani osztályába szinte minden év elején jön új gyerek, de mentek is el. Az egyik lány egy konfliktus miatt ment el, egy másik elköltözött.

2019. márc. 19. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk 2. osztály végén ment el 5 gyerek, volt költözés és év ismétlés is. 4-re 3 új gyerek jött, szintén költözés miatt.
2019. ápr. 20. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!