Elköltöznètek másik helyre iskolaváltás miatt?
Figyelt kérdés
Fiam 8èves lesz ès 2.os a tanáröje szörnyen viselkedik vele, panaszt tettem az igazgatónál aki szerint a tanárnő kivánló pedagógus. Iskolát szeretnènk váltani, de a kiszemel jó iskola 2 kerülettel arrèbb van. Nem járhat oda a lakcím miatt. Körbe nèztem lenne is szêpházacsak is. Meg lèpjem ezt a lèpèst?2019. febr. 7. 13:58
1/11 anonim válasza:
Nem költöznék, mert nincs rá garancia, hogy a másik iskola beválik. Én a jelenlegi lakhelyemhez közel keresnék egy másik iskolát.
2/11 A kérdező kommentje:
Nincs másik suli a környèkünkön
2019. febr. 7. 14:08
3/11 anonim válasza:
Nem tudtok csak átjelentkezni valakihez?
4/11 anonim válasza:
Normális vagy?
1.: Ha az sem lesz jó neki, akkor megint költöztök?
2.: TELEPÜLÉSI LAKCÍMKÁRTYA. Bemész a kiszemelt kerület okmányirodájába, és kér egyet. Az lesz rajta, hogy Városnév, és Budapest esetén az adott kerület. Utca és házszám nem. Ingyenes és TÖRVÉNYES!!! Azzal már beírathatod.
5/11 anonim válasza:
Beszélgess el az osztálytársak szüleivel, hogy más véleményét is megtudd a tanárnőről és a fiadról.
Ha egyezik a véleményük a tieddel, akkor mindenképpen legalább másik osztályba íratnám, de az is lehet, hogy lényegesen eltérő módon látják ők a dolgokat.
6/11 A kérdező kommentje:
Már beszèltem mindenkivel, a tanárnö közölte, hogy intèzmènyen belül nem vihetem át sehova mert ő meg fogja akadájozni. Lakcím kártyára èn is gondoltam. Nem hiszem hogy egy másik tanitónèni már nem lesz jó, fiam mèg szeret tanulni. Jól olvas jó matekból futni nem szeret 😊 egyszerüen most nem volt szerencsèlye, szerencsènk.
2019. febr. 7. 15:04
7/11 anonim válasza:
Nálunk rengetegen járnak faluról a közeli városba iskolába, ami 25 km-re arrébb van. Senki nem költözött be emiatt a városba. Szóval biztos nem költöznék el emiatt.
8/11 anonim válasza:
És az igazgatóval beszéltél? Igazából tőle függ h átmehet-e másik osztályba. Mondd el neki ezt is h a tanárnő mit mondott.
El nem költöznék emiatt.
9/11 anonim válasza:
Nem ,ės nem is költöztem el pedig gyerekeim åltalånos iskolåba nem kerületi suliba jårtak-jårnak hanem belvårosba .
10/11 anonim válasza:
Mindenesetre írni nem tudsz! (kivánló, szerecsélye, szépházacsak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!