Ti mit tennétek? Mennyire jó ötlet az iskolaváltás?
2.-os a fiam és úgy érzem erős neki az iskola.
Szereti az osztályt, jól beilleszkedett, csodás tanitónők vannak.
Viszont a tanulással gond van :(
Napközi után még kb.1 órát tanulni kell itthon, mert bent csak az írásbelit csinálják meg. Illetve hétvégén is tanulni kell napi 1 órát a jövő heti dolgozatokra.
Tanácstalan vagyok. Vagy vegyem ki a napköziből?
Beszéltem a tanítónőkkel az iskolaváltás miatt. Egyik azt mondta hogy egyántalán nem ajánlja a váltást, szeret ide járni, adjak időt, ne várjak tőle sokat stb. A másik sem ajánlja a váltást, viszont ő azt mondta a mi döntésünk.
Nem tudom mit tegyek :( tényleg szereti az iskolát, csak a tanulással van baj :( vagy fogadjam el tényleg így?
Igen ettől félek én is :(
Csak úgy érzem neki ez a tanulási mennyiség sok :(
Egyántalán nem érdeklődő, ha itthon kell tanulni úgy kell neki könyörögni :(
Most félévkor kerek 4,0 volt az átlaga (mindenből 4-es lett). Az iskolában semmi gond nincs, amit az iskolában kérnek megcsinálja, példamutató magatartás, napközibe is szó nélkül megcsinálja a házit. De ha itthon elő kell venni a könyvet akkor megy a hiszti :(
Kivenném a napköziből fiam is kivettem. Annak nincs értelme hogy több órát bent van a suliban de a lecke nincs kész.
Azért nehéz vele mert fáradt. Inkább tanulj te vele otthon és legyen jobb tanuló.
Miért kéne, hogy jobb tanuló legyen?
Túlzó elvárásai vannak a szülőknek. Az oktatási rendszerünk egy kalap sz@r!
Legyen boldog gyerek négyessel mint frusztrált, fáradt ötössel.
Ne haragudj, de ennyit kb minden szülő tanul a gyerekével.
A másik dolog, hogy az iskolai érdemjegynek az ember életben való sikeréhez semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!