Van itt olyan szülő, akinek a gyermeke 2-3 esetleg több iskolában járt már?
A fiamat átvittük egy másik suliba felső évfolyam elején. Neki jót tett, mert (nagyon diplomatikusan fogalmazva – az iskolával szemben) a személyisége nem illett össze az iskola szellemiségével. Még három osztálytársa tett hasonlóan. Mindegyikőjüknek jót tett lelkileg, a tanulmányi eredményeiket nehezebb megítélni, mert az alsó és felső között egyébként is nagy a különbség, de nem lettek rossz tanulók. A fiam jegyei hasonlóan jók, mint előtte, azzal a különbséggel, hogy már szeret is tanulni.
De ismerek olyat is, aki három sulit járt meg, majd egy tanulócsoportban találta meg a számára megfelelő oktatási formát.
Ahogy az első hozzászóló írta, szülőként nagyon para az iskolaváltás, és nyilván a gyereknek sem könnyű, de ha komoly indoka van, azt a gyerekek elfogadják.
Én 12 éves lány vagyok és nekem ez a harmadik iskolám.
Nekem csak javultak a jegyeim amióta a szüleim átirattak az új suliba.
Remélem nem baj,hogy irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!