Elsős fiamat állandóan bántják az iskolában, ma úgy mentem be érte mert két nagyobb gyerek széttépte a kabátját és megverték. A tanárok nem tudnak semmit sem tenni, hová forduljak ezzel?
Iskolát váltanék. Nem csak a gyerekek miatt, hanem mert elfogadhatatlannak tartom, hogy a pedagógusok ennyire eszköztelenek.
Vérmérséklettől függ, de ez már az a pont, ahol közöltem volna az igazgatóval, hogy akkor én innen addig el nem megyek, amíg nem áll előttem a 2 kölyök meg az anyjuk, és határozottan megmondtam volna, hogy nem érdekel, hogy ők azt gondolják, hogy nekik mindent lehet, legközelebb ha ilyen élőfordul, a 2 gyereknek a kezét eltöröm, aztán ha anyuka pattogni mer, akkor őt is megszaggatom. Ezekkel csak így lehet.
Értem én, hogy kell a gyerek a sulinak, de az ilyen a gyűjtőbe való...
#2 Igen,de ha a bántalmazott gyerek szülője fenyegetőzik,az tudod mit von maga után..
Ezek olyanok mint az állatok,nem érdemes ujjat húzni velük.Érdemesebb minél messzebb elkerülni őket.
A tanárok nem fogják megvédeni, neked kell.
A másik család menthetetlenül hülye.
Más megoldás nincs, mint olyan környezetbe iratni, ahol az IQ meghaladja a 70-et és a tanárok még tudják, mit jelent a nevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!