A ti gyereketek hogy bírja a rengeteg tanórát?
Nem olyan bonyolult ez. Én amikor megyek reggel dolgozni, akkor iskolásokkal együtt utazom a buszon. Hazafelé ugyanazokkal utazom pedig teljes munkaidőben dolgozom.
Ők, amikor hazaérnek, jöhet a házi feladat, készülés holnapra.
Nekem meg jut az élet szebbik, habos oldala: Főzés, mosás takarítás :D
Tehát a kérdésre a válasz, hogy valószínűleg sok. Nekem kevesebb órám volt, mégis mérnök lettem végül. Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség. A mai Magyarországon lehetne 5x10 órájuk is, nem jönnének ki értelmesebb gyerekek, nagyrészt a szüleiknek köszönhetően (április 8)
Ez az ára a világ fejlődésének, mivel az ember egyre több mindent fedez fel, a fiataloknak meg kell érteniük a dolgokat, ezért tanítják. A későbbi jó munkahelyek megszerzése érdekében már gyerekkorban kialakul egy versenyhelyzet,így egyesek többet tanulnak. Van akit ez nem nagyon érdekli, az nem tanul, nem megy be órákra,stb. De az nem a tanítást nem bírja, hanem a szüleitől való ,,félelmet''
41-es voltam
Ahogy látom picit elkanyarodtak a kommentek a témától,
illetve a konkrét kérdéstől..
Habár nincs gyerekem, de látom az utánam jövő generációkon, pl. akik most mennek középsuliba, hogy
láthatóan megnőtt a terhelés (Nekem 10 évvel ez előtt 9.-ben heti 1x7 óra, 3x6 óra, 1x4 órám volt, most nekik meg kb. heti 1x8, 3x7, 1x6) és ezt sokan szarul bírják! Többek között ez a helyzet a rengeteg ülő tevékenység miatt alakult ki, amik elveszik az időt attól, hogy kint legyenek a szabadban, sportoljanak...stb. ami a közvélekedéssel ellentétben
nem csak a testi, hanem az egészséges agyi fejlődésükhöz is kell!
47-es!
Habár sok helyre kérik a diplomát, de nem kiválthatatlan otthoni tanulgatással, programozással, amit ha elég korán elkezdesz, akkor sokra lehet vinni papír nélkül is!
Persze érettségiig juss el azt ajánlom, de maximálisan aláhúznám, hogy plusz hobbi projektek, témával való foglalkozás "konvertálható" diplomává, visszafelé meg
inkább az a helyzet, hogy megnézik, hogy mit tudsz és az alapján fognak felvenni vagy nem, papír az másodlagos!
- by. Egy végzés előtt álló mérnökinfós hallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!