Egy szülőnek mennyit "kell" szerintetek konzultálnia a tanítóval?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem elég kevésszer kérdezősködtem a gyerekem felől, mégis mindegyik alkalommal az volt az érzésem, hogy le akarnak rázni.
Nálatok ez hogy néz ki? Pl. hetente megkérdezitek merre hány lépés? Vagy ritkábban/gyakrabban? Vagy csak megvárjátok, hogy a tanító szóljon ha van valami?
2018. jún. 22. 23:11
11/12 anonim válasza:
Hát, pedig visszaélsz vele, 10-es! Helikopter szülő vagy! Engedd el a gyerekedet az iskolában, semmi baja nincs ott nélküled. Ha bármi közlendője van a tanítónak, nem fogja magában tartani. Az ő munkaideje is 40 óra, ne dolgoztasd a szabadidejében.
12/12 anonim válasza:
Mi az a helikopter szülő?
mert ha ez, vagy ilyen, akkor barimi messze vagyok tőle :o
talán 2 pont illik rám.
Nem loholok minden nap a tanító sarkában, de azért egy "szia! ma rendben volt a gyerek?" kérdésre ha nehezére esik egy 7évesekkel foglalkozó embernek válaszolni, akkor szerintem nem arra a pályára való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!