A bizonyítvány összegzése az elsősömnél "jól teljesített" lett, ez mit jelent? Jegyben minek felel meg?
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 16:19
11/17 A kérdező kommentje:
A jól teljesített az nem kitűnő, tehát az mindegy. Csak, hogy az még 5-ös, mert szerintem a megfelelt, az pl 4-es lehet...
2018. jún. 23. 14:26
12/17 anonim válasza:
Komolyan ennyire nem mindegy az a nyamvadt
jegy? Már most ezzel kell stresszelni a gyereket? Jól teljesített. Legyen elég ennyi.
13/17 anonim válasza:
3 - megfelelt
4 - jól megfelelt
5 - kiválóan megfelelt
14/17 anonim válasza:
Kiválóan/kitűnően teljesített-5
Jól teljesített-4
Megfelelően teljesített-3
Felzárkóztatásra szorul-2
15/17 A kérdező kommentje:
Teljesen más miatt kérdeztem, de ezt már leírtam többször. Honnan veszitek, hogy a gyereket akarom ezzel stresszelni?? Jézusom! Itt éli ki a legtöbb a frusztrációit, de már megszoktam, hogy kötekedő válaszolók nélkül itt nem lehet kiírni kérdést... engem nem húztok fel... Köszi, aki a kérdésre válaszolt!
2018. jún. 25. 08:35
17/17 anonim válasza:
Fiam elsős bizonyítványába annyi van: Második osztályba léphet. És a bizi hátulján szöveges értékelés minden tantárgyból. De se jó, se példás, se rossz minősítés nincs feltüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!