Van most olyan elsőben, hogy negyedéves értékelés?
Ha van, akkor ezt két és fél hónap után adják (nov. közepe)?
Akkor háromnegyedéves is lesz?
Osztályzatot második osztálytól adnak?
nálunk nem volt ilyen..
Most másodikas és csak félév után kapnak rendes osztályzatot
igen. több válasz van egy adott témában-és a megfelelőt aláhúzzák a gyerekre jellemző.
Az ellenőrzőben (ami náluk még tájékozató füzet néven van) abban meg olyanok vannak hogy ha 5ös: Kt.= kitűnően teljesitett. Vagy Mf= megfelelt,ez általában 2-3-ast jelenti. nekünk szülőin leírták hogy hány %tól kezdődik a 4-es 3-as stb
akkor lehet ez iskolánként változik.
Nagycsoportos a gyereked vagy már elkezdtétek az elsőt?
Ha még ovis akkor majd szülőin ugyis elmondják.
Ha meg iskolás,akkor nem értem miért nem került szóba..
Kérdezz rá..
Nagyon köszi a sok hasznos választ. Ezek szerint iskolánként teljesen változó. Keresgéltem ilyen nyomtatványt a neten vagy a tájékoztató füzetnek a megfelelő lapját, de nem találtam. Fura, mert így belegondolva olyan sok szempontnak kéne lenni a szöveges értékelésben pl. olvasásnál: betűket felismeri-e, téveszti-e, sorrendet téveszti-e, kiterjed-e a figyelme az egész szóra vagy a felét hozzátalálgatja, összeolvasás megy-e, értő olvasás megy-e, követi-e a szövegben, hogy hol tartunk, nemtom ezer ilyen dolog... OKé ezek nem első negyedévkor, majd mondjuk év végén.
Elég kevés szó esett a szülőin az értékelésről. Szinte semennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!