Mikor szoktátok péntekenként hazavinni a gyereket a suliból?
Figyelt kérdés
Korábban mentek érte vagy ugyanúgy mint más nap netán később?2018. máj. 4. 13:05
11/13 anonim válasza:
Nem szoktuk elhozni, már egyedül megy haza, mikor vége a tanításnak. Negyedikes egyébként.
12/13 anonim válasza:
Nincs összevonás. Ez iskolaotthonos iskola. SZóval 4-ig vannak bent. Pénteken fél 3-tól fél 4-ig el lehet vinni. Utána már csak 4-kor kihozzák őket. Mindig megkérdem, hogy akar-e maradni. Igen akar :D
13/13 anonim válasza:
A mostani sulijában minden nap 3-ig, 4-ig van tanítás (a miénk is iskolaotthonos), szóval órarend szerint, amikor végez. Mondjuk negyedikes, már egyedül jár, tavaly még mentem érte.
A régi sulijában, ahova első osztályba járt, pénteken hamarabb mentem, mert olyankor én is hamarabb végzek a munkahelyemen, hülyeség lett volna hazamenni, aztán egy óra múlva újra elindulni.
De gondolom, akik mindennap ugyanaddig dolgoznak, azok pénteken is ugyanakkor mennek a gyerekért, mint a hét többi napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!