Otthon lévő anyukák szoktátok nézni a Család-barát nevű műsort?
Figyelt kérdés
Szívesen néznék valami hasznos családi műsort, de ez a Család-barát.
Nem is a témák, hanem a műsorvezetők miatt.
Legfőképp ez a két savanyú nő, akik vezetik: Novodomszky Éva meg Somogyi Dia. Nulla humorérzék, nulla kedvesség, az az unott fej. Látszik, hogy na megint bejöttem dolgozni, blőő. A kereskedelmi tévékben meg olyan "gafyi" témák vannak.
Tudtok ajánlani valami értelmes, jó műsort, amit szoktatok nézni?
2018. febr. 19. 11:00
2/4 anonim válasza:
Nem szoktam nézni egyik műsort sem! Sajnos egyik sem túl színvonalas. A mi országunkban nem sok példakép van a médiában, így nem tudnak olyat produkálni, ami az értelmesebb emberek számára élvezhető.
3/4 anonim válasza:
Nem tévézünk!
Fogalmam nincs milyen műsorok vannak,egyedül a természet csatornákat "szoktuk" nézni.
4/4 anonim válasza:
Hát erre nekem is nem a válasz.
Ha valami hasonló beszélgetős műsor érdekel, akkor inkább neten keresek videókat. Magyart - külföldit egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!