Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szoktátok, vagy hol van az a pont, ahol már felesleges erőltetni?
Voltam párszor hasonló helyzetben. Sírás lett a vége, mert elküldtem a lányok pasijainak az üzeneteket. Most is van egy hasonló szitu. A csajnak tavasszal lesz a szülinapja és szóltam, hogy addig használják ki az együtt töltött időt, mert mennek a képernyőképek.
Aki gerinctelen, azzal úgy bánok, ahogy magának kiharcolta a dolgot. Az ilyen emberektől szexnél többet ne várj.
Én a kérdésedre nem tudok férfi szemszögből válaszolni, csak azt akarom írni, hogy az ilyen az nem direkt dob. Úgymond. Barátkozna veled, ha lenne ideje. Nekem ez olyan, hogy hu, még van ő is, válaszolni kéne neki, mert szegény már írt kétszer, majd ha kiteregettem, válaszolok. Majd ha kész a kaja válaszolok, majd ha visszajöttem a boltból válaszolok. És ez így megy..
De közben nem gondolom azt, hogy áh, az a hülyegyerek, nem akarok neki írni, csak nem fér bele az időmbe, életembe. (Én a párommal sem irogatok, csak ha nagyon van valami, arra sincs időm annyira, most beteg vagyok, itthon vagyok, most írtam, de amúgy rendes munkanap nincs..)
"Barátkozna veled, ha lenne ideje."
Az embernek arra van ideje, akire akarja.
Abban a pillanatban, hogy kiderül valakiről, hogy foglalt, le is zárom a dolgot és haveri viszonynál nem megyek tovább. Ha az illető úgy csapta nekem a szelet, hogy közben volt valakije, akkor egy szép adag hányinger mellett instant kiábrándulok - volt már rá példa, nem is egyszer.
Nem tudok egy olyan jellemtelen férget komolyan venni, aki így bánik a párjával, de olyan kapcsolatfüggő szardarab se kéne, aki nem képes kilépni egy rossz kapcsolatból, amíg nincs meg a következő jelölt.
Téged ez a pali teljesen hülyére vesz, max a bugyidba akar bejutni egy-két numerára, de még az se érdekli annyira, hogy megerőltesse magát. Egy ilyen alaktól amúgy meg ne várj orrekt bánásmódot, pont azt kapod, amit érdemelsz, amiért még mindig szóbaállsz vele.
"Majd jön a "bibi", hogy bartája/barátnője van, csak erről elfelejtett szólni, de ő ennek ellenére még továbbra is találkozna veled"
Pontosan ez az a pont, ahonnan már végtelenül ostoba dolog erőltetni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!