Ti szoktátok kistestvéreteket fürdetni, pelenkázni?
napokban néztem a Family Guy-t és több részben is van hogy Meg teszi tisztába vagy fürdeti Stewie-t
nekem kicsit fura volt mert (elmondások szerint) amikor én kicsi voltam mindig anyám csinálta ezeket, pedig a nővérem akkor már a tinédzser évei végét taposta
Én 5 éves voltam, amikor az öcsém született. Anyuval közösen fürdettük, később pelenkázhattam egyedül. Arra nem emlékszem, hogy etettem volna.
Nagyon vártam már a tesót, játékbabákon gyakoroltam a pelenkázást, mielőtt megszületett :D
Pár éve dadáskodom, hát nem gondoltam volna, hogy emlékszem még, hogyan megy a peluscsere, de ahogyan odaértünk, jött minden magától. Legalább ha eljön a saját baba ideje, már lesz egy kis rutinom :-)
11 a lányom, mindenben segít magától.Egyedül nem, felügyelettel bármit megcsinálhat a kistesóval.
Eddig egyszer hagytam itthon őket ketten, a kicsi aludt, boltba szaladtam el.
Semmit nem erőltetek a nagy tesóra, nem szetetném, hogy nyűg legyen neki a kicsi.De jól esik, hogy magától segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!