6 hónapos babával mennénk nyaralni, érdekelne hogy a veszprémi állatkertben van lehetőség pelenkázni, ill. szoptatni? Sajnos a honlapukon nem találtam erre irányuló infót.
Szia!
Ha csak a 6 hónapos babátok van, és nagyobb tesó nincs, szerintem felesleges program egy állatkert. A veszprémi meg inkább nagyobb gyerkőcöknek való, mert elég nagy területileg.
Mi májusban voltunk egy közel 4,5 és egy közel 3 évessel + egy 5 hónapossal. Az új részeken csak valami fehér salakszerűség volt leszórva az útra, amitől tiszta fehér lett a cipőnk, meg a nadrágunk, ráadásul fújt a szél is. Ott túl sok árnyékos rész nem volt, és wc se volt nagyon.
Én kétszer tettem tisztába és etettem a picit, mindkétszer a viadukt felőli wc-ben. A kijelölt hely amúgy a takarítóhelység, ami a női wc-n keresztül közelíthető meg. Babakocsit nem tudsz bevinni.
A régebbi rész árnyasabb.
Szép lesz ha elkészül, de nagyobb gyerekkel érdemesebb menni, mert nagy terület, és dimbes-dombos. Fárasztó a kicsiknek.
Nem sokkal előtte voltunk a győri állatkertbe, jóval kisebb, de nekem jobban tetszett. Közel vannak az állatok, árnyas. A pelenkázóhelység külön megközelíthető. Tágas pelenkázórész (minden ott van, ha nem vinnél), kis asztal a tesóknak rajzolni, függönnyel elválasztható kanapék a szoptatáshoz. Apa sincs meglőve, ha pelenkás gyerekkel van az állatkertben.
Mi a viadukt felől mentünk be, és a bejáratnál levő wc-ben intéztem a dolgokat bemenetel után, és kijövetel előtt.
Sok félreeső pad se nagyon van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!