Nőnapon kislányod felköszöntötte a tanító nénit?
Figyelt kérdés
Szerintem illik felköszönteni ilyenkor az idősebb nőket. Mások viszont megrögzötten állítják, hogy a férfiak köszöntik a nőket. Most akkor melyik helyes?2018. márc. 8. 20:11
1/14 anonim válasza:
2 lányom van, senkit sem köszöntettek fel. Szerintem a férfi köszönti a nőket Nőnapon.
3/14 anonim válasza:
Ilyenkor a férfiak köszöntik a nőket, a nők nem köszöntik egymást, mindegy, ki az idősebb.
4/14 anonim válasza:
Nőnap van , nem felnőtt nap . Szóval nem
5/14 anonim válasza:
Lánynak! Dehogy! Mikor én kisgyerek voltam a tanító néni otthonról hozott hóvirágot és azt kötette csokorba a fiúkkal, hogy adják át nekünk, ne csak ő kapjon. Szép gesztus a kislányokat is felköszönteni. Véleményem szerint a fiúk/férfiak köszöntik a lányokat/nőket. A kislányok is majd pedagógus napon felköszönthetik a tanító néniket. Ez az ők ünnepük is.
6/14 anonim válasza:
Lanyaim soha nem koszontottek a tanitonenit.
Fiam igen.
8/14 anonim válasza:
Nőnapon a fiúk/férfiak köszöntik a lányokat/nőket, szóval a kislánynak nem kell ilyenkor köszöntenie senkit.
9/14 anonim válasza:
A tanító néni felköszöntötte a lányodat?
10/14 anonim válasza:
Nőnapon a férfi/fi köszönti a nőt/lányt. Szóval nem, semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!