Miért nézik le/nem veszik semmibe a tanítók szavát?
Azért,mert halvány fogalmuk sincs,milyen nehéz tanítani. Azt hiszik,hogy ezt bárki az utcáról betévedve is megcsinálná az ő kis üngyülibüngyüli gyerekével.
Tapasztalat.
Nono! Ahogy a szülők közt is vannak klasszak és minősíthetetlenül ostobák és rosszindulatúak, pont úgy a tanárok között is vannak ilyenek és olyanok is.
Vannak tanár barátaim, és elég jó az empatikus képességem, így el tudom képzelni, milyen nehéz lehet tanárnak lenni. Azzal is egyetértek, hogy nincsenek megbecsülve anyagilag, sőt, ha rajtam múlna, párévente elküldeném őket akár egy évre fizetett szabadságra, hogy feltöltődjenek.
De! A tanároké egy hivatás, és senki nem kötelezte őket arra, hogy ezt válasszák, mégis igen sok közülük olyan, mintha zsigerből utálná a gyerekeket. S bár nem vagyok problémázós szülő, fontos számomra, hogy a gonosz felnőttektől megóvjam a gyerekemet. Akkor is, ha tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!