Hány helyről kapott a gyereked mikulás csomagot? Nem lehetne ennek gátat venni valahogy?
Nálunk a gyerek 10!!! csomagot kapott eddig, persze teli édességgel.
(2 nagyszülőktől,
3 nagynéniktől / nagybácsiktól,
1 oviból,
1 keresztanyjától,
1 az én munkahelyemről,
1 párom munkahelyéről
és 1 tőlünk.)
Miért nem lehet, hogy csak a szülők ajándékozzanak ilyenkor?
A lányom meg persze sír, hogy nem engedem, hogy nekiessen ennek a csomó édességnek.
:(
Kedves Kérdező!
Az én gyerekeim is kaptak nem kevés édességet, és látni az örömöt az arcukon csodálatos dolog. Arról nem beszélve, hogy addig örülj, amíg tud kapni. Nem kell ezen rugózni, oszd be neki Te. Egyébként nálunk azt látom, hogy minden csoda három napig tart. Csipegetnek belőle, de egy idő után elég. Nem olyan régen szórtam ki a nyulakat, mert nem ették meg. :D Pedig Milka nyulak voltak.
Nálunk csak mi szülöktöl és anyukámtol kapnak gyerekek illetve 2 kisebb a sulibol is ez összesen 2-3 hely legnagyobb már csak 2 helyröl ,tölünk 2 db csokit kaptak ,kisebbek csomagot kaptak sulibol anyukámtol is szerintem csak egy mikolás csokit kapnak ez meg nem olyan sok hogy ne ehetnék meg azonal vagy másnap,
De ha nem tecik a 10 csomag vidd el a védőnőhőz adja oda egy rászorulonak.
Kérdező én megértelek. Mi is 10 csomagot kaptunk, anyám tizesével tette nekik bee a turorudikat raadasul.eovid szavatossagu, sz.r minoseg, beosztani se lehet mert megromlik, vege az hogy én eszem meg. + 2 kgnal jarok és még csaka felét ettuk meg...anyosom egezssegmanias kivagyon tole, de most hatarozottan orulok hogy zoknit es aszalt gyumolcsot tett a csomagba...mindenki mastol kettesevel kaptuk a kindereket, nagy mikulasokat, én meg a sajat gyerkeimnek nem tudom jo erzessel odaadni amit en vettem nekik, mert napok óta tomik a csokit, pont nem erdekli most a muzliszelet meg ilyen olyan minimalis cukortartalmu finomsag, mert hegyekben all a csoki neki...
Most vagy leszek szemet dog es megeszem az egeszsegtelenebb részét vallava hogy plusz 4 kiloval indulok neki a karacsonynak es nem merek majd joizuen enni semnibol akracsonykor, vagy beosztom nekik a csokit, mindennapra es akkor honapokig mindennap csokit.eszik, aztan meg hetekig megy majd a hsizti hogy utana miert nem kaphat...nem tudom mi a jobb :(
Én nem a mikulas ellen vagyok csak nem értem hogy egy 3.5 evesnek miért kell zsák csokit venni...miert nem lehet gyumolcsot, apro jatekot ceruzacskat matricakat muzlit stb venni, szoval olyat ami koranak megfelelo. Arrol vegkepp nen beszelek mikor valamelyik rokon inkabb a mennyisegre megy a minoseg helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!