Hány helyről kapott a gyereked mikulás csomagot? Nem lehetne ennek gátat venni valahogy?
Nálunk a gyerek 10!!! csomagot kapott eddig, persze teli édességgel.
(2 nagyszülőktől,
3 nagynéniktől / nagybácsiktól,
1 oviból,
1 keresztanyjától,
1 az én munkahelyemről,
1 párom munkahelyéről
és 1 tőlünk.)
Miért nem lehet, hogy csak a szülők ajándékozzanak ilyenkor?
A lányom meg persze sír, hogy nem engedem, hogy nekiessen ennek a csomó édességnek.
:(
Azt nem értem, hogy ha sokallod, miért adsz neki ennyit?
Mert azt ne mondd, hogy a pl.: a főnököd közvetlenül a gyerekednek adta.
Máris -2 csomag.
-1, ha tőletek csak jelképesen kap tekintettel a többire.
De a többire is simán ráhatásod van.
Hiszti helyett kommunikációra lenne szükséged.
3 csomagot kapott a gyerek és nem is lesz több.
Én mikor kicsi voltam kaptam anyáéktól meg a mamáktól, később a munkahelyekről. Ez 4-5 csomag volt. Nekünk sose volt tiltva hogy annyit együnk belőle amennyi jól esik. Sose voltunk rosszul, nem lett semmi bajunk. Pedig nagyon édesszájú meg falánk gyerek voltam (de sosem elhízott).
Mindig nekem fogyott el először a csomagom, mikor osztálytársaknak meg húsvétkor is megvolt.
Érthető hogy ne egyen túl sokat egyszerre, de mi a csomagokat nem is egy napon kaptuk meg. Úgy 1-2 hét alatt elfogyott. Szerintem túlaggódjátok. Ha egész évben egészségesen etetitek, márpedig ebből arra következtetek akkor nem lesz semmi baja ha egyszer kirúg a hámból.
12essel teljesen egyetértek.
Mi is így csináltuk.
Ha becsúszik mégis egy-egy gagyimasszatélapó meg az ételdobozkába.
A hajléktalan,szegény emberek nagyon örülnek neki.
Kap mindkét nagyszülő párostól, a keresztszüleitől, két nagybácsitól, nagymamámtól, keresztszüleimtől, férjem nagybátyjától és még két baráttól és a céges. Tehát velünk együtt 14 helyről. Mindig meg szoktak kérdezni mit vegyenek.
Kapott gyümölcsöket, ruhákat, játékokat, meséskönyvet, kifestőt, gyümölcsleveket. Nagyon kedves mindenki, még a márkát is meg szokták kérdezni, hogy melyiket vegyék vagy küldenek pl. játéknál 3 féleről képet, hogy válasszak. Nasit ezeket kapta: dörmi piskóta 10 db, dörmi keksz 2 cs, kubu keksz 2 cs, kubu szelet 14, 2 doboz kinder csoki, 1 kinder tojás, 1 nagyobb szelet kinder csoki, 1 kinder choko bons, 1 kinder bueno. Nem édesszájú, kitart majd egy darabig.Én azt nem szerettem, hogy egy hétig minden nap jött a Mikulás. Megbeszéltük, hogy mondják azt a gyereknek, hogy volt náluk is a Mikulás és azt ott hagyta, hogy ők hozzák el neki. Szerettem volna ha csak egyszer jön egy évben, december 6 reggelre. Így ezt találtam ki.
Lehet nem kéne tiltani az édességtől és akkor most nem akarná egyszerre felfalni.
Az én lányom is 3,5éves, megevett egy kindertojást meg 3szem gumicukrot és magától félrerakta hogy nem kér többet.
16 csomagot kapott a fiam.
Nem tudtam de a munkahelyen 2-2 csomagot kaptunk a férjemmel. Az osztályomtól is kapott a fiam(tanárnő vagyok) többi a családtól van.
Együtt kibontottuk minden csomagot egyessével ha szeretett volna valamit kibontottuk(az apukája mindenből szeretett volna :D )
Kitettük az ablakbaa csomagjait ha szeretne valamit kér de tudja mértékkel lehet.
Gondolom, a gyerek nem maga ment el a munkahelyi csomagokért...
Nyávogsz itt a semmin... mondd meg a nagyszülőknek, ne hozzanak.
Külföldön lakom, tehát a gyerek csak tőlem kap mikuláscsomagot. Nem tudom hogy minek ezen hisztizni , hogy ti 10-et kaptok, örülj neki, hogy sokan szeretik a gyereket! Tudod én is örülnek, ha gyerekemnek egyáltalán élnének a nagypapájai, lennének még élő nagybácsik, És az egyetlen nagynénje, egyáltalán szóba állna vele.
Megfogod, és odaadod a szegényeknek, sok gyerek még életében nem látott csokit, vagy elrakod a szekrénybe és megsütöd süteménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!