Van itt olyan szülő, akinek majdnem 8évesen kezdte gyermeke az iskolát?
Sziasztok!
Kislányom novemberi születésű,idén lesz 6éves,az óvónők "legszívesebben nem engednék iskolába",mert.. erre még nem kaptunk választ.Vagyis annyit,hogy feladatok közben csacsog..
Az a kérdésem,hogy volt más is ilyen helyzetben akinek novemberi a gyermeke? Nem lenne az sok,hogy majdnem 8 évesen kezdené az iskolát? Kinek van erről tapasztalata?
októberi gyerekes vagyok.
Nagyon figyelj a logopédiára, mert nálunk pl. egyenlő a nullával. sok a gyerek, nem tud specifikusan foglalkozni senkivel. Ha nálatok is ilyen gondok vannak, keress mindenképpen magán szakembert és mindennap gyakoroljatok vele külön.
Rólam szörnyű jellemzést írt az ovónőm, speciális suliba akart rakatni, sni státuszt...
6,5 évesen kerültem iskolába, 3.-ig osztályelső voltam kb, de még 3.-ban is kitűnő átlagot hoztam.
Most egy gyengébb középiskolába járok, de megy a tanulás, dolgozom, a 3. idegen nyelvet tanulom.. (ha a latint nem számolom), de az óvónők azt mondták, hogy magyarul sem fogok tudni beszélni (3,5 éves koromban kezdtem beszélni csak!!). NE higgyj az óvónőknek. Próbálj minél többet segíteni neki a tanulásban, hogy jobb átlaga legyen. Persze, könnyű ezt mondani, de ha nem kapnék több, mint egy évtizede segítséget a tanuláshoz (tanítás a tanárok helyett + vmennyi anyagi), akkor sehol sem lennék én sem.
Sok sikert!
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!