Az érettségi szünetben van az osztálykirándulás a suliban, kötelező ezen részt venni a gyerekemnek?
Ha igazolnad ilyen-olyan indokkal, akkor ertelemszeru, hogy nem megy be.
Menjen kirandulni!
Mennyire nevetséges, és szánalmas világban élünk már!
Ha mindig kivonod a forgalomból a saját gyerekedet, amikor "helyzet" van, teljesen életképtelenné fogod nevelni!! Nem az a megoldás, hogy verje halálra emiatt a pitiáner dolog miatt a többit, hanem majd ők egymás között szépen elrendezik! Azért, mert nem kedveli pár osztálytársát? Röhej! Kit érdekel ez?! Én sem kedveltem sok mindent, mégis felnőttem! Azt hittem már halálos beteg a gyereked és azért nem megy!
El fogják egymás között intézni, nem kell ilyen pitiáner dologba beleavatkozni, sem otthon tartani!
A válaszolókat nem értem miért szólnak bele,ha nem akarna menni a gyerekem én sem erőltetném rá.
A kérdezöt meg azért nem értem miért probléma ha ehelyett iskolában kell lennie a gyereknek?
Most a kutya sem fogja elvenni a gyereked cuccait mert a tobbiek kirandulason lesznek.
Ne neveld anyamasszony katonajanak, ha nem mehet kirandulni, az eselyet is elveszed annak, hogy beilleszkedjen.
Egy egyszerű kérdést tettem fel, azt szeretem volna tudni más sulikban ez hogy működik.Nem nevelési tanácsokat kértem,addig ne télkezetek amíg nem tudjátok a teljes sztorit.A fiam nem anyámasszony katonája, lassan 14 évesen tud dönteni és választani, miért kellene szeretnie az össze osztálytársát, ha nem muszáj miért töltene el velük egy napot?
Megvédi ő magát, ha kell.Nehogy azt mondjátok, hogy szerettétek és szívesen találkoztok minden volt osztálytársatokkal....
A sulija együtt van a középiskolával, elsőtől kezdve van érettségi szünet minden évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!