Osztálykirándulás,3 éjszakára 13 000Ft, utazás NÉLKÜL, nekünk kell levinni őket kocsival, szerintetek nem sok?
Figyelt kérdés
Én nagyon drágállom, de ez az első többnapos kirándulásuk, nincs viszonyítási alapom.2014. máj. 22. 10:00
1/10 anonim válasza:
mik a konkrétumok? Hová mennek, miket csinálnak?
2/10 anonim válasza:
Kaja, szállás, programok benne vannak?
3/10 A kérdező kommentje:
Erdei iskola, énekes tábor, szerintem extra program nem lesz. Egy óra út otthonról kocsival.
2014. máj. 22. 10:13
4/10 A kérdező kommentje:
Utazáson kívül minden benne van (alsósokról van szó)
2014. máj. 22. 10:14
5/10 anonim válasza:
3 éjszaka azt jelenti, hogy kapnak mondjuk két napig teljes ellátást, első nap vacsit, utolsó nap reggelit (ebédet esetleg). HA napi 1000 ft az étkezés, az 4 napra 4 ezer, szállás meg 3/éjszaka. Hát, nem sok. Kollégiumi szobűkat is drágábban adnak, én tavaly 3500-ért aludtam vendégként koliban.
6/10 anonim válasza:
Nem sok! csak pl elosztod a 13000ft-ot 3-al és abba kaja,szállás is van
8/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm.
2014. máj. 22. 17:30
9/10 anonim válasza:
sok az én fiam erdei tábora 5 nap 4 éjszaka étel és programokal utazásal együtt került 27000 ftba .
10/10 anonim válasza:
ez egyáltalán nem drága!!!
nekünk 12 000 volt CSAK a 2 napi szállás, emellé még kajapénz, és ha mentünk valahova azt kifizetni (pl busz, belépők, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!