Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fenékfejség visszamondani egy...

Fenékfejség visszamondani egy osztálykirándulást?

Figyelt kérdés

érettségi után egy srác szervezett én meg mondtam megyek..

de jobban belegondolva annyira nem is akarok mert nincs egy jó barátom sem, csak haverszintűek

van pár rossz élményem a korábbi kirándulásokról, ezért is mondtam vissza..csak most meg szar mert így utólag bazira furdal a lelkiismeret, hogy bejelölöm lehet már úgy kalkulál most meg visszamondom..eleve annyit sem érne meg hogy a zsebpénzemből fizessek rá 1-2 ezer forintot, pedig eleve több lenne..

amikor bejelöltem az szimplán azért volt mert akkor lett vége az érettséginek azt jó kedvem volt:\

2013. júl. 14. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ne érezd rosszul magad miatta. Ha úgyis csak haverszintűek vagytok, valószínűleg ő sem szomorkodik miatta.
2013. júl. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!