Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy ússzak meg a pénteki...

Hogy ússzak meg a pénteki osztálykirándulást?

Figyelt kérdés

Nagyon nincs kedvem elmenni, de a szüleim nem engedik, hogy itthon maradjak, az osztályfőnököm is nagyon szeretné ha elmennék, és lógni nem szeretnék.

Tavaly már eljátszottam az elalvást párszor, egyszer azt mondtam, hogy megy a hasam (:DDD), egyszer meg fájt a fejem. (Nem szeretek kirándulásokra járni). A fogorvos nem jó ötlet, a múlthéten voltam. Ha azt mondanám anyának, hogy "Rosszul vagyok, nem megyek", akkor elővenné a lázmérőt, megmérné, hogy van-e lázam, és ha nincs elküldene. Azon gondolkoztam, hogy valahogy meg kéne betegednem addigra..de hogy? Már 3 éve nem voltam beteg. Segítsen valaki! Mit találjak ki? :|

2012. szept. 23. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
egyél valami romlott kaját
2012. szept. 23. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Igyál jo sok gázos hideg uditöt!
2012. szept. 23. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!