Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 2. osztályos gyermeknek már...

2. osztályos gyermeknek már folyékonyan kell tudnia olvasni?

Figyelt kérdés
Akinek van másodikos gyermeke, leírná, hogy hogyan olvas a gyermeke? Keveri még esetleg a betuket. akadozva olvas?
2016. nov. 26. 18:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, az én lányom sajnos elég lassan olvas és nem igazán tudja értelmezni a szoveget, az iskolában már szoltak, hogy lehet diszlexiás, el vagyok keseredve.
2016. nov. 27. 17:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én 2.-os kisfiam folyékonyan,"megfelelő tempóban",betűtévesztés nélkül olvas(ezt írták a negyedéves értékelőjébe).Náluk is van olyan,aki akadozik,betűt cserél.Nagyon sokat olvasnak,de Ő itthon is,mert imádja.
2016. nov. 29. 11:58
 13/17 anonim válasza:
0%

Hát én már 2-os koromban folyékonyan olvastam!

Dehát nekem mindegy .

Szerintem kéne ! Igaz hogy én mindent magamtól csináltam mert szerettem olvasni de mindegy!

2016. nov. 29. 17:41
 14/17 anonim ***** válasza:

A fiam osztályában szótagoló olvasás van.

Így megtanulnak elválasztani,helyesen írni.

Ha 3x kell elolvasniuk egy olvasmányt,akkor először szótagol a fiam,aztán már folyékonyan olvassa

2016. nov. 30. 08:50
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Én másodikosként már Harry Pottert olvastam..
2016. dec. 2. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Enyém tavaly volt másodikos, hangosan olvasva tavaly picit még volt, hogy akadozott, de nem úgy, hogy nem tudott elolvasni valamit, csak a szeme sokkal gyorsabban olvas, mint ahogy a szájával ki tudná mondani. Amúgy kb. ilyenkor, decemberben kezdett regényeket olvasni tavaly. Magában iszonyú gyorsan olvas.
2016. dec. 11. 22:18
 17/17 Szitokpatkány válasza:
Én 7.es vagyok, de az osztálytársaim még mindig nem olvasnak olyan jól... Szóval az nem annyira baj, szerintem is meg kéne szerettetni vele az olvasást.(nem követendő példának, csak megjegyzem, az én anyám úgy szoktatott rá, hogy félig elolvasott nekem egy könyvet, aztán letette és kiment a szobából, én meg felkaptam a könyvet, és az eddigi betűk alapján megtanultam olvasni, mert ekkor még ovis voltam, és a végén már tök magamtól leemeltem a polcról egy könyvet és elolvastam, mamár a suliba is könyvel megyek, de mondom, lehet hogy ez csak nálam vált be)
2016. dec. 16. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!