Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Fogászati kezelés miatt egész...

Fogászati kezelés miatt egész napra kikérjem a suliból az elsős fiamat, vagy csak egy óráról?

Figyelt kérdés

Múlthéten hétfőn haza kellett vinnem, mert nagyon fájlalta a fogát, így mentünk egyből a fogorvoshoz, gyógyszeres tömést rakott be neki. Igazolást kaptunk egész napra.

2 hét múlva kell visszavinni, vagyis jövőhéten, akkor kicseréli neki rendes tömésre. Nálunk csak délelőtt van fogorvos. Azt mondta, hogy ha csütörtökön viszem, akkor nem kell időpont, mert iskolafogászat van, de ha más napon akarom vinni, akkor kérjek időpontot.

Viszont nem tudom, hogy egész nap ne vigyem, vagy menjek el érte, és vigyem el pl. tesiről, majd vissza? Fél napos csak, délben egyébként is megyek érte. De egy fogtömés csere miatt nem gondolom, hogy egész nap "lógnia" kellene a suliból.

2016. nov. 24. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Én évekig jártam fogszabályozásra. Eleinte 3 hetente kellett mennem.

Reggel ott kezdtem, és amikor végeztem, mentem be az iskolába. (Kaptam igazolást a dokinál)

Mondjuk ha le van zsibbasztva a fél arca, akkor nem szerencsés, csak ha már rendesen tud beszélni, enni. Remélhetőleg egyszeri a dolog.

2016. nov. 24. 10:26
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerencsetlen gyereknek fogorvoshoz kell mennie, es meg azt a kis oromot sem szerzed meg neki, hogy ellogjon egy napot? Pont a tesirol. Vagy osztalyfonokirol, az meg nagyob kitolas. Szerintem a gyereknek kell annyi plusz, hogy ha fogorvoshoz megy, akkor anya elviszi, es tartanak egy kozos napot, mondjuk utana setalni egyet a varosban, meg beulni egy franciasalatara, mert azt konnyu enni fogdoki utan is. Legalabb felnott korara szep emlekei lesznek a fogorvosrol, meg az anyjarol.
2016. nov. 24. 10:27
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Biztos nem vinném vissza az iskolába. Elfogják zsibbasztani, tömés után enni és inni sem ihat egy ideig. Mi lesz ha rosszul lesz?

Azt az egy napot igazán otthon töltheti

2016. nov. 24. 10:51
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem fogorvos után járjon neki annyi,hogy "lóghat" 😊
2016. nov. 24. 11:22
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Fogaszat utan en sem szoktam visszavinni. Adnak igazolast.
2016. nov. 24. 11:50
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát ennyi már csak megjár neki, hogy nem kell aznap suliba mennie.
2016. nov. 24. 11:52
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem zsibbasztják, ez már az 5. alkalom, hogy ezzel az egy fogával szenved, mikor először fúrták-tömték neki (4 évesen), akkor sem zsibbasztották. Múlthét hétfőre kiesett a tömés, azért fájt neki. A fogdoki kitisztította, rakott bele egy gyógyszeres tömést, amit jövőhéten kiszed és rendes tömést rak bele. Persze, szívesen sétálgatnék vele (egyébként falusi kisváros), be is ülnék akárhová, ha lenne ilyen hely itt, de nincs. A fogorvosról egyébként is jó élményei vannak, nagyon rendes a fogorvosunk. Elég gyakran járunk, mert gondol egyet, és ő menni akar (legalább ellenőriztetjük, így fogváltás közepén). :D

Csak azért vacilálok, mert most fognak dolgozatot írni magyarból és matekból, csütörtökön 2 magyar is van nekik. Csütörtökön matek, angol és magyar az első 3 óra, a 4. a tesi, utána még egy magyar van, azért gondoltam, hogy tesiről vinném el, max. nem megyünk vissza, nem is biztos, hogy végzünk.

Köszönöm a válaszaitokat, megbeszélem a magyar és a matek tanárral, hogy mikor akarják a dolgozatot íratni, aztán döntök, hogy mikor viszem. :)

2016. nov. 24. 12:04
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Bocs az off-ért:külön van matek, magyar tanár elsőben? Fiam negyedikes, és csak a tesit, angolt, technikát, rajzot tanítja más :O
2016. nov. 24. 12:13
 9/14 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy van, hogy a matekot, technikát, rajzot, környezetet, éneket, táncot tartja az osztályfőnök. A magyart, angolt, tesit más-más tartja.
2016. nov. 24. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se menjen utána suliba,a fogorvos még zsibbasztás nélkül se szép élmény.

Egy nap még nem a világ vége!

Én se szoktam fogorvos után suliba vinni,ugyis kapunk/kaptok igazolást

2016. nov. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!