Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha az egész testem tele van...

Ha az egész testem tele van pattanásokkal akkor mi legyen?

Figyelt kérdés

Szóval ez az egész talán 1 éve van, már akkor is mondtam a szüleimnek, és mondták hogy majd elmúlik meg a szokásosat, hogy ne törődj, ez elmúlik magától.

Akkor még csak a vállamon volt sok, de most már a hátam nagy része, sokszor a dekoltázsom, meg a lábaim teljesen olyanok, és egyre durvábbak, mert már jól begyulladnak, és a semmitől is képesek kisebesedni, és úgy veszem észre hogy gyógyulni se akarnak, meleg van, de nem vehetek fel pántos, de még ujjatlan ruhát se, és csak hosszú nadrágot viselhetek, mert elég durva látvány. :/

Nincs erre valami csodaszer, vagy valami tipp?

Mert látom hogy csak egyre rosszabb lesz, és én ezt nem akarom.

(persze így se kapok segítséget a szüleimtől, mert hogy "elmúlik" de tavaly óta is elég brutális lett a dolog.

Nagyon örülnék valami segítő válasznak, mert az a baj is, hogy nem csak a látvány, hanem még fáj is sok helyen, meg szeretnék én is rövid ruhákat felvenni anélkül hogy aki meglát, annak ne forduljon fel a gyomra.)

Előre is köszi a válaszokat! :)

2016. jún. 22. 02:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz! Ez már szerintem nem normális.
2016. jún. 22. 04:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem normális, bőrgyógyászhoz kell menni vele. Nem kell hogy a szüleid elkísérjenek, egyedül is elmehetsz.
2016. jún. 22. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt a bőrgyógyász elkezd neked szteroidos kenőcsöket adni, érdemes kipróbálni, hogy szeded a Tegreen-t 3 hónapig.
2016. jún. 23. 12:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 26. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!