Inzulinrezisztencia, hiányzó peteérés. A kezelés egy éve tart, a diétát, mozgást tartom. Már a második gyógyszert fogyasztom. Nem ér semmit sem az egész. Volt, aki így járt, és ezért kipróbálta a paleolit diétát?
A paleolit diétához nem tudok hozzászólni.
Nekem az segített, hogy gyógyszert váltott a dokim, mert a merckformin 850-től folyamatos hasmenésem volt. Váltottunk a merckforminXR-re és a következő hónapban megfogant a második kisfiunk.
Hozzá kell tennem, hogy ugyanebben a ciklusban elkezdtem inni a cickafark+palástfű kombinációt. Éreztem is a peteérést rendesen.
Ha ez nem jött volna be, kipróbáltam volna az aviva tornát is.
33 hetes pcos kismama
Talán beszélned kellene az endokrinológusoddal. Meg azt mondják, hogy legalább 1 év kell ahhoz, hogy a hármas kezelés hatása érződjön. Van, akinek kevesebb is elég, van, akinek több kell.
Talán az sem ártana, ha a ciklusodat uh-gal követné a dokid, hogy megbizonyosodjatok a peteérés hiányáról.
33hkm
Szia! Én is ugyenebben a cipőben járok (BMI 19). Most tartok a 7. havi kezelésnél. Merckformin XRt szedek.
Milyen hormonod pocsék?
Egyelőre nem stimuláltak épp a cisztásodás veszélye miatt...
csakazertis2010.blogspot.com - nem vagy egyedül
szia, sajnos en ebben a cipoben jarok, de csak nemreg derult ki a pco, nekem mar van egy lanyom, es nem akart jonni a teso, es a doki latta a cisztakat a petefeszekben. kezelest meg nem kaptam, mert csak most voltam az 5. napi hormonvervetelen, de a tsh, prolaktint tesztoszteront mar nezettem, azok teljesen rendben vannak. egyenlore annyi biztos hogy nagyon magas az ehgyomri cukrom (7,4!!) ugyhogy a terheleses cukor+inzulinvizsgalatot meg sem tudjak csinalni, a doki egyenlore kert meg egy ehgyomri vercukor + inzulin vervetelt is, annak az eredmenye meg nem derult ki. de mar elkezdtem a dietat.
neked milyenek a cukor ertekeid?? es melyik hormonokkal van baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!