Akinek elsős a gyerkőce, milyen nevűek az osztálytársak?
Fura a kérdés.Csak érdekelne,hogy milyen típusú nevek vannak stb.
Például,mert elvileg Hannából mindehol van legalább három stb. Az én kislányom Leila.Hanna nincs egy se.Kíra,Liliből 2,Anna,Laura,Fanni,Szofi,Emma,Liza,Zia,Zselyke,Zója.Fiúkból vagy 4 Beni van(Benedek,Benett,Bendegúz,Benke),Olivér,Milán,Ruben,Martin.Nem sorolom fel mindet,a másik osztályban is kb ilyen a felállás.Gondolok itt a nevek modernségére,hogy már sehol egy Peti,Niki,Dani stb.
És ez érdekelne,hogy máshol milyen nevekből van több?
A Dzsamila is ugyanúgy arab eredetű, mint a Leila.Szép név, jelentése: szép. Az én kislányom is Leila amúgy.Arab nevet akartam neki adni, mert félig arab.Így illik is rá.
Az ő osztályában van Hanna, Réka,Laura, Bogi,Franka, Zétény, Bence, Benedek, Alex... Többnyire felkapottabb, modernebb nevek vannak, ritka a hagyományos név.
Kisfiam Milán.Náluk(Bp.) van:Paul(német),Tomi(2),Sebestyén,Benedek,Edgár,Levente,Dániel,Kevin,Máté,Bence,Vencel,Roland
Lány:Arabella(nem kisebbségi),Nikolett,Vanda,Izabella,Lilla,Ildikó
Amiket Te példának hoztál,abból a fiaméknál 2 is akad.Niki,Dani.
Eszter, Noémi, Bíbor, Liliána, Boróka, Nóra, Viola, Rebeka, Katalin, Emma, Renáta, Lili, Zselyke, Rózsa, Mirjam, Anna, Ágnes, Zsófia, Lilla, Hanga, Liza, Adél
Ábel, Tamás, János, Botond, Zente, Roland, Máté, Attila, Krisztián, Márk, Ádám, Péter, Nimród, Bence, Csaba, Zoltán, Zalán, Levente, Csanád, Kristóf, Gergő, Dániel, Barna, Sámuel
Viktoria, Eszter, Edina, Rita, Csilla, Bianka, Katinka, Anna.
István, Csaba, Peter, Tibor, Attila, 2 Botond, Gergo, Kolos, Gabor.
Zsófia, Csilla, Dorottya, Virág, Hanna (2), Lívia, Abigél, Sára, Lili, Csenge, Viktória, Kata, Lilla, Ida
Ádám (2), Viktor (2), Ármin, Máté (2), Zoltán, Gergely, Alex, Ágoston, Márton
Az én lányom Veronika.
Nálunk szerencsére semelyik névből nincsen kettő☺
Lányok
1)Emma
2)Panni
3)Lili
4)Hanna
5)Jázmin
6)Letti
7)Gréti
8)Bori (kislányom😊)
Fiúk
1)Milán
2)Zalán
3)Domi
4)Kristóf
5)Peti
6)Krisztián
7)Martin
8)Bence
9)Beni
10)Ádi
Lányok: Anna, Júlia, Csenge, Barbara, Viktória (2x), Lili, Boróka, Petra, Mira, Kata.
Fiúk: Gergő, Donát, Gábor, Bence, Dániel (2x), Marcell, Ábel, Krisztián.
Roma származású gyerekek:
János(Janó), Milán, Krisztián, László, Bence, Alex, Tamás, Ronald (Roni)
György(Gyuri)
Hedvig(Hédi) ,Eliza, Vanda, Judit (Juci), Edina, Réka, Evelin, Enikő, Rebeka, Fruzsina, Kaludia (Dia), Regina, Beáta(Bea), Fanni, Frida
Amelyik név mellett van zárójel,őket úgy szólítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!