Akinek elsős a gyerkőce, milyen nevűek az osztálytársak?
Fura a kérdés.Csak érdekelne,hogy milyen típusú nevek vannak stb.
Például,mert elvileg Hannából mindehol van legalább három stb. Az én kislányom Leila.Hanna nincs egy se.Kíra,Liliből 2,Anna,Laura,Fanni,Szofi,Emma,Liza,Zia,Zselyke,Zója.Fiúkból vagy 4 Beni van(Benedek,Benett,Bendegúz,Benke),Olivér,Milán,Ruben,Martin.Nem sorolom fel mindet,a másik osztályban is kb ilyen a felállás.Gondolok itt a nevek modernségére,hogy már sehol egy Peti,Niki,Dani stb.
És ez érdekelne,hogy máshol milyen nevekből van több?
Patrik, Sandor, Bence, Krisztian, Gergo, Zeteny, Peter, Balint, Kornel.
Liza, Ivett, Csenge, Virag, Eva, Vanessza, Karola.
Nálunk van Peti, Norbi, Kornel, Áron, Ábel, elég változatosak a nevek.
Van Brendon, Rodrigo, Herman, Arnold, Sanyika, ok a kisebbségi gyerekek.
Lányból van sok Dorina, ez a legdivatosabb.
Van Zsofi, Emili, Zsanett, Sára.
Az egyik elsős kislány Sánel, na ez durva.
Tímea, Dorka, Anikó, Boglárka, virág, Borka, Debóra, Barbara, Hajnalka, Vivien, Dóra, Ajsa, Mirella
Donát, Dominik, Ádám, Soma, Áron, Benjamin, Bence, Borisz
De van Sándor, Péter, Zoltán is...
Gyakori: Dóra, Hanna, Bence
Nekem ugyan negyedikes, de gondoltam írok én is.
Hanna, Anna, Lili, Zoé, Kincső, Kamilla, Emília, Fanni, Boróka, Villő ami hirtelen beugrik. Van amelyikből kettő, de van amelyikből három is van.
Fiúk: Zalán, Zétény, Zsombor, Dominik, Márkó, Marcell, Balázs, Bence, Márton, Benedek. Szintén vannak nevek amikből több is van.
lányok: Zsófia, Lili Illangó, Hanna Karola, Anna, Kiara, Míra, Olívia, Jázmin Zoé, Zsóka, Virág, Dzsamilla, Hanga, Lilien, Fanni Szófia, Zselyke Cseperke
Fiúk: Benett(2), Marcell, Dávid Mór, Áron, Krisztofer, Bence Emánuel, Noel, István, Vencel, Kornél, Zádor
Hu köszönöm,úgy látom mindenhol más,de inkább a modernebb neveket adják,gondoltam,hogy többen adnak maibb neveket,de hogy ennyire,azt nem.
Fú amit az utolsó írt Illangó,még nem is hallottam.
Dzsamilla,Brendon és társai sem semmi.És ez a Sárlen(azt hiszem ezt írta vki)magyar gyerek neve?
Sánel-(Channel).
Nem fehér a bőre a kislánynak. 😉
Nálunk van Dani, 2 Zalán, József, Botond.
Hanna, 2 Eszter, Maja, Enikő, Dorina, Alíz. A lányom Kira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!