Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Csak szerintem fura hogy egy...

Csak szerintem fura hogy egy elsős kislány így jár iskolába? Ti mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
[link]

2016. nov. 3. 00:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
És mivan ha ezt szoknyát egy előadás miatt vete fel ,és nem elsős szerintem mert tul nagy ez inkább felnőtt vagy felsős van a képen .
2016. nov. 3. 07:39
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

1 Csak szerintem fura, hogy egy elsős kislány így kiáll az osztály(?) előtt ilyen hosszú, egybefüggő szöveggel? Ennyire gyorsan tanulnának mostanában a kisiskolások, hogy 2 hónap után folyamatosan olvasnak, vagy mit kezd vele?

2 Vigyél neki egy rózsaszín cicanacit, hogy megnyugodjon a lelked.

2016. nov. 3. 07:45
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Jézusom,nektek nincs elsős gyereketek,az tuti.Nézzétek már meg a lány magasságát,hosszú karjait,a könyvet,a képen látható lány nem elsős,min.12 éves.
2016. nov. 3. 07:52
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
Ja igen,a gyengébbek kedvéért a könyvet azért,mert 2 hónapja jár iskolába,egy csodagyerek lehet,ha ilyen szép hosszú,egybefüggő szöveget olvasni tud.De a kérdésre is válaszolok mostmár,ha így öltözik,akkor így.Te nem szólhatsz bele.Nagyon rossz amúgy,eleshet,mindennap lehet mosni a szoknyát,rálépnek,stb.
2016. nov. 3. 07:55
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
A mi elsősünk 132 centi és 5-en vannak előtte a tornasorban. Az meg a másik, hogy attól még hogy a kezében tartja, nem jelenti hogy el is olvassa. Már óvodában is szeretnek óvónéniset (tanárnéniset) játszani olvasást mívelve.
2016. nov. 3. 07:59
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

Nem fura. Picit hosszú. De szép szoknya.

Amúgy szerintem sem kisgyerek van a képen.

2016. nov. 3. 08:14
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
12 évesen 167 centi voltam... 6 évesen meg 137... Ez egy kislány,de tök mindegy mekkora. A szoknya a kérdés. És a hosszától eltekintve semmi gond vele. Bár én nem adok a lányomra szoknyát nagyon igy 4évesen se,mert nem praktikus.
2016. nov. 3. 08:47
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
En nem engednem igy. Eleg ronda amugy.
2016. nov. 3. 13:15
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

Akár elsős akár nem.. elmondom neked,hogy húgom is elsős és neki sem lehet megmondani mit vegyen fel.Lehet a kislánynak ez tetszett mert mondjuk ez "hercegnős" ahogy húgom szokta mondani. Miért nem mentél oda és kérdezted meg a kislányt miért van rajta? Ha őt nem zavarja téged miért zavar?

Meg a kép készítése és internetre való felrakása személyi jogok megsértése..

Nem hiszem,hogy az lenne a kötelező,ha cicanadrágba lenne, zarás haspólóval és nike cipővel. Ő csak egy gyerek, a gyerekeket nem érdekli,hogy mi van a másikon(kivéve ha a kedves szülők ezt tanítják).Nincs fedetlen testrésze ami annyira kompromittáló lenne.

De most komolyan, egy kislányt szeretnél ócsárolni, aki még meg se tudja védeni magát?

Eldobom az agyam...

2016. nov. 4. 08:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, itt senki nem sértegette a kislányt, szerintem távol áll mindenkitől. Az én lányom is akart már pizsamában is suliba menni 7 évesen, mégsem engedtem. Igen is balesetveszélyes hogy ennyire hosszú, látszik hogy nagy rá. Anyuka nem tudom mit gondolt, de az ő dolguk, ez igaz. Nem az én gyerekem, nem nekem kell aggódni érte.
2016. nov. 4. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!