Csak szerintem fura hogy egy elsős kislány így jár iskolába? Ti mit szóltok hozzá?
1 Csak szerintem fura, hogy egy elsős kislány így kiáll az osztály(?) előtt ilyen hosszú, egybefüggő szöveggel? Ennyire gyorsan tanulnának mostanában a kisiskolások, hogy 2 hónap után folyamatosan olvasnak, vagy mit kezd vele?
2 Vigyél neki egy rózsaszín cicanacit, hogy megnyugodjon a lelked.
Nem fura. Picit hosszú. De szép szoknya.
Amúgy szerintem sem kisgyerek van a képen.
Akár elsős akár nem.. elmondom neked,hogy húgom is elsős és neki sem lehet megmondani mit vegyen fel.Lehet a kislánynak ez tetszett mert mondjuk ez "hercegnős" ahogy húgom szokta mondani. Miért nem mentél oda és kérdezted meg a kislányt miért van rajta? Ha őt nem zavarja téged miért zavar?
Meg a kép készítése és internetre való felrakása személyi jogok megsértése..
Nem hiszem,hogy az lenne a kötelező,ha cicanadrágba lenne, zarás haspólóval és nike cipővel. Ő csak egy gyerek, a gyerekeket nem érdekli,hogy mi van a másikon(kivéve ha a kedves szülők ezt tanítják).Nincs fedetlen testrésze ami annyira kompromittáló lenne.
De most komolyan, egy kislányt szeretnél ócsárolni, aki még meg se tudja védeni magát?
Eldobom az agyam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!